” Wah, Ainul dah boleh berjalan.. ” – Netizen

Video Terbaru Ainul Mardhiah Yang Kini Sudah Boleh Melangkah Buat Ramai Yang Teruja. Alahai, Comelnya Ainul Berjalan Terkedek-Kedek !!

Selepas berjaya menjalani pembed4han membuang ketumb0han dalam mulutnya, dikenali sebagai `Germ Ce1l Tum0r’ di London, United Kingdom (UK), Ainul Mardhiah semakin hari demi hari menunjukkan perkembangan yang positif.

Walaupun perkembangan Ainul agak lewat berbanding kanak-kanak seusianya namun Ainul berjaya melalui setiap fasa tumbesaran dengan jayanya. Setiap perkembangan yang dikongsikan oleh ibu bapa Ainul pasti menggembirakan seluruh rakyat Malaysia.

Menerusi entri terbaru di akaun Instagram ibu Ainul, Nurul Erwani,  satu video telah dikongsikan di mana ia memaparkan perkembangan Ainul yang kini sudah mula boleh melangkah beberapa tapak. Hal ini sangat menggembirakan pengikut Ainul.

Dua buah video tersebut telah mendapat ribuan viewers yang turut bersyukur dengan perkembangan Ainul. Walaupun Ainul belum boleh berjalan dengan sendiri sepenuhnya namun ini merupakan suatu yang positif dan pastinya tidak lama lagi Ainul sudah boleh melangkah dengan sendiri.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk menonton video seterusnya.. )

Rata-rata netizen gembira dan bersyukur melihat perkembangan terkini Ainul. Antara komen-komen mereka :

” Alhamdullillah.. lpas ni dpt kaki, lg lasak tak duduk diam lh dia tu.. “

” Happy to see her like this! Good job mommy! Alhamdulillah.. ainul anak gigih & kiat semangat.. “

” Ainul dah dapat kaki… Lepas ni byklah tempat di explorenya.. “

” Alhamdulillah. Masya Allah. Seronok tengok perkembangan dari semasa ke semasa Ainul. Semoga terus sihat dan ceria ye anak… “

” Wahh Ainul dah bole berjalannn . Lepas nie ainul boleh teman ummi shopping .. “

” Yeayyy dah boleh jalan…. Ainul keep being strong adik ya…. Hugsss.. “

” Syukur Alhamdullillah.. Walau tk pernah kenal dekat tapi saya ikuti perkembangan anak kecil ini… Semoga d kurnia kesihatan slama nya.. “

Alahmdullilah kerana Ainul sudah mula menunjukkan perkembangan di mana dia akan berjalan dengan sendiri tidak lama lagi. Tahniah diucapkan kepada ibu bapa Ainul yang bersabar mendidik dan menjaga Ainul dengan penuh kasih sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK . Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..