” Wah Afwa dah boleh sebut ayah.. ” – Netizen

Video Anak Dato’ Sri Siti Nurhaliza, Muhammad Afwa Yang Sudah Pandai Menyebut Perkataan ‘ Ayah ‘ Raih Perhatian Peminat. Eii Si Bamb4m Ni, Dengan Muka Tersengih Tu Comel Betul. Siap K1ss Ayah Lagi !!

Bakal berusia setahun pada bulan April akan datang, cahayamata kedua Dato’ Sri Siti Nurhaliza dan Dato’ Sri Khalid Jiwa, Muhammad Afwa semakin banyak telatahnya. Seorang anak yang baik dan pemurah dengan senyuman, Afwa seringkali menarik perhatian peminat.

Meninjau akaun Instagram Muhdafwakhalid, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat comel Afwa yang sudah pandai menyebut perkataan ‘ ayah ‘. Afwa yang sedang duduk di atas walker kelihatan begitu ceria sekali.

Turut kedengaran suara Dato’ Siti menegur si kecilnya ini sambil menyebut ‘ ayah ‘. Afwa mendengar suara ibunya ini dan menyebut perkataan tersebut. Wah Afwa dah mula belajar hendak bercakaplah. Comel sahaja suara tu menyebut ‘ ayah ‘.

Dato’ Khalid juga teruja apabila mendengar suara Afwa memanggilnya dan menghampiri Afwa sambil meminta c1uman. Pandai sahaja Afwa menc1um pipi Dato’ Khalid dan terus tersenyum lebar. Alahai boleh membuatkan ramai yang cair lah Afwa ni.

Jom tonton video di bawah :

Antara perkongsian lain yang menunjukkan gelagat Afwa :

Perkongsian ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Happy sangat hati ni, Alhamdulillah. Clever baby Afwa so cute. Comel sangat sebut ayah.. “

” Masha Allah, comelnya Afwa. Afwa copy and paste ibu sangat. Ger4mnya tengok Afwa ni.. “

” Wah Afwa dah boleh sebut ayah. Ger4mnya comel sangat muka sengih dengan suara manja tu.. “

” Yeay handsome boy dah pandai ye sebut ayah. Amboi Afwa seronok betul tep0k tangan.. “

” Comellah Afwa tu, ger4m sangat sangat. Bila ibu penyanyi no 1 Malaysia, tiap hari boleh dengar ibu nyanyi.. “

” Aduhai apasal comel sangat Afwa ni. Sonok anak2 dengar mak nyanyi sedap.. mesti lena tido dengar mak dodoi… hehehe.. “

” Happy selalu si kecil ni, dah pandai sebut ayah lepas ni boleh sebut ibu la pula. Pandai sangat k1ss ayah lagi, ee ger4m tengok budak temb4m ni.. ”

Semakin hari semakin comel si bamb4m ibu dan ayah ini. Semoga Afwa juga akan membesar dengan baik seperti kakaknya Aafiyah, menjadi anak yang soleh, kebanggaan keluarga serta sentiasa dalam lindungan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muhdafwakhalid, IG Ctdk

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..