” Untung saya dapat anak bertuah ni.. ” – Zarina Zainuddin

Zarina Zainuddin K0ngsi Video Sedang Sak1t Di Hospital. Luahan Zarina Mengenai Sikap Azal Buat Ramai Yang Terharu. Bertuah Zarina Dapat Anak Seperti Azal !!

Pelakon dramatis Zarina Zainuddin, bukanlah nama baru dalam dunia seni tanah air. Beliau cukup dikenali kerana sudah lamam berkecimpung dalam dunia lakonan. Masih lagi aktif dalam lakonan, di samping sibuk mengendalikan perniagaan makanan pulut kuning dan pelbagai jenis rendang.

Zarina sering berkongsikan video dua orang anak istimewanya iaitu Azal dan Azil. Perkongsian Zarina seringkali mendapat tontonan dan tanda suka yang banyak daripada peminat. Ibu yang berjiwa kental ini sangat dikagumi dengan sifat sabarnya dan sering dipanggil ke rancangan Televisyen bagi memberi inspirasi kepada orang lain.

Melayani keren4h anak-anak aut1sme bukanlah sesuatu yang mudah. Ketahanan ment4l dan jiwa perlu ada bagi memastikan Zarina dapat mengawal keadaan Azal dan Azal, walaupun kadang-kadang melihat Zarina menang1s untuk melepaskan rasa kesed1han yang berbuku di hati.

Menerusi perkongsian terbaharu Zarina Zainuddin telah memuatnaik sebuah video. Video tersebut memaparkan beliau bersama anaknya Azal. Kelihatan Zarina sedang baring di atas katil hospital. Menurutnya lagi, beliau berasa sangat bertuah kerana Azal pandai mengurus dan menjaganya ketika beliau sak1t di hospital

Tambah Zarina lagi, sepanjang berada di hospital, Azal akan membantu memimpin tangannya sekiranya beliau ingin pergi ke tandas. Selain itu, Zarina memberitahu Azal mudah disuruh dan ringan tulang. Azal akan membantu beliau dengan segera jika disuruh.

Ini perkongsian video ringkas daripada Zarina Zainuddin di laman Instagram miliknya itu.

Tinjauan di ruangan komen, netizen menitipkan doa buat Zurina dan juga turut memuji keperibadian Azal. Ini antara komen-komen mereka :

” Semoga Allah memberikan kesemb0han buat kak Ina dan di permudahkan segala urusan. Aamiin.. “

” Azal anak syurga, semoga cepat semb0h kakakku syg ! “

” Semoga dipermudahkan semua urusan dan diberinya kesemb0han buat ina, Aamiin2.. “

” Semoga cepat semb0h Ina, Azal memang anak yang baik, alhamdulillah.. “

” Semoga akak zarina cepat semb0h, alhamdulillah syukur azal blh jg akak, untung akak.. “

Alhamdulillah, beruntungnya Zurina memiliki anak seperti Azal ye. Setiap ibu bapa pastinya teringinkan anak yang rajin membantu dan menolong ketika dalam kesusahan.  Kami di Berita Kopak mendoakan Zurina  dan anak-anak dikurniakan kesihatan yang baik. InshaAllah..

Terima kasih kepada pembaca OH KOPAK.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..