” Uncle nampak jer gar4ng, tapi penyayang.. ” – Netizen

Datin Alyah Kongsi Video Datuk Ramli MS Menyak4t Anak Saudara Mereka, Aqqil Buat Ramai Terhibur. Alahai Comel Jer Aqqil Pakai Kopiah Tu !!

Bagi yang mengikuti penyanyi Datin Alyah mahupun suaminya, Datuk Ramli MS pasti tahu pasangan ini jarang berkongsi kisah mereka di laman media sosial. Namun sekiranya ada perkongsian video mahu pun gambar mereka berdua, semestinya perkongsian tersebut mencur1 perhatian ramai.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Datin Alyah telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya bersama Datuk Ramli berada dalam kereta. Video tersebut kelihatan ada bersama adalah anak saudara mereka yang dikenali dengan nama Aqqil.

Menerusi video itu, kedengaran suara Datuk Ramli telah menyuruh anak saudaranya itu untuk memakai kopiah yang ada di seat belakang kereta tersebut. Tulis Datin Alyah, Datuk Ramli menyuruh Aqqil memakai kopiahnya itu kerana Aqqil kelihatan comel.

Perkongsian video oleh Datin Alyah itu telah menjadi perhatian ramai. Ada yang menyatakan bahawa meskipun kelihatan Datuk Ramli MS seperti seorang yang g4rang, rupanya dia seorang yang sangat penyayang.

Jon tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur melihat perkongsian video oleh Datin Alyah itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Uncle nampak jer gar4ng, tapi penyayang. Alahai comel lah tengok anak saudara Datin ni, memang rapat yer dengan Datin dan Datuk.. “

” Hehe cute lah, suara uncle pun boleh tahan gar4ng, padahal nk suruh budak tu pakai kopiah jer, haha.. “

” M4lu-m4lu pula Aqqil ni bila tahu tengah buat video. Kopiah Uncle tu besar, habis tak nampaknya dahi Aqqil.. “

” Enjoy your sunday Cik Jah. G mana tu Cik Jah dengan Tok Ram. Si kecik yang duduk belakang pun makin comel yer.. “

” Comelnya si Dak Aqqil ini. Btw semoga Datin Alyah dan Datuk Ram selamat di mana jua okay, jaga diri baik2 okay.. ‘

” Aqil dalam camera malu ii kee. Part Tok Ram suruh buang buka mask tu kelakar, terus Aqil buka , tergelak Datin pun.. “

” Nampak manja lah Aqqil ni, take care Datin dan Tok Ram. Nanti share lagi video dak Aqqil ni, comel snagat tengok gaya m4lu dia tu.. “

Tok Ram kalau tak menyak4t Aqqil memang tak boleh kan, tapi comel video yang dikongsikan oleh Datin Alyah ini. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Datin Alyah dan Datuk Ramli sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan bahagia bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alyah Abu Hasan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..