” Uisssh cantik ter0k nii, lawa sangat. Dua-dua dapur pun kemas.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Dapur Rumah Baru, Hasil Tangan Mua Bellaz Dapat Pujian Dan Perhatian Peminat. Eee Tangan Berseni Sungguh Bellaz Ni, Nampak Mewah. Lama Dan Baru Dua-Dua Cantik. Hebat Bellaz !!

Siapa sangka daripada seorang bud4k kampung biasa, nama juru mekap terkenal Mua Bellaz akan menjadi popular dan gah seperti sekarang. Bellaz antara juru mekap yang mempunyai ramai followernya dan setiap kali Bellaz membuat live make up, pasti mendapat sambutan daripada peminatnya.

Beberapa bulan terdahulu, Bellaz ada berkongsikan gambarnya bersama rumah baru. Hasil usaha keras Bellaz dibantu suaminya, Bellaz berjaya membina sebuah rumah idaman yang selesa untuk mereka sekeluarga. Terdahulu juga, Bellaz ada berkongsikan sedikit ruangan dalaman rumah itu untuk tatapan pembaca.

Meninjau akaun Instagram Mua Bellaz, telah dikongsikan sekeping gambar yang menunjukkan ruangan dapur rumah barunya itu. Bellaz turut menyatakan Bellaz tidak menggunakan sebarang khidmat Interior Designer untuk menghias dapurnya ini dan semuanya hasil kerja tangannya bersama suami.

Dekorasi dapur ini nampak teratur dan simple namun ada citarasa tersendiri. Perabot yang dipilih juga menaikkan lagi seri dapur Bellaz ini. Bellaz turut sama menunjukkan perbezaan dapur lama dan dapur barunya ini. Apa pun, Bellaz tetap merasakan dapur lamanya paling cantik.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Bellaz ini telah menarik perhatian dan mendapat pujian peminat. Kreatif sangat Bellaz ini dan antara komen-komen mereka :

” Ye.. Dapur lama lg cantik. Dari dulu sama la ni kemas, melet0p, cantik sangat.. Cantikk sungguh dapoq bella, Both dapur cantik dan kemas.. “”

” Lawanyaa wei, Syukur alhamdulillah… tahniah. Kemas teratur je susunan dapur Bellaz, nampak ekslusif sangat. elok ampa, doakan kami mcm ampa..  “

” Segak sgt dah bella oiii.. syukurrr ade dapurrr cantik.. Kami suka..nk p melawat boleh dak hehe.. “

” Uisssh cantik ter0k nii, lawa sangat … dua-dua dapur pun kemas je. bellaz buat la home tour. mesti kebab00m deko rumah ni.. “

” Simple elok hangpa ai tp yg lama kemass na.. dua-dua pun cantik dan kemas.. Pandai Bella deko, kreatif.. “

” Cantiknyaaa.. love sgt jenis yg simple but nice ni. Suka nya tengok hasil tangan bella. Make up pandai, deko rumah pun pandai, Berseni sungguh tangan ni.. “

” Cantik sgt.. Saya suka Cara kak bella kemas.. teratur ja.. bila kemas dan bersih rezeki pon mudah masuk.. “

Bila tangan seni Bellaz menghias memang gemp4k sungguh hasilnya. Baik dapur baru mahupun dapur lama, tetap ada keunikan dan kekemasannya tersendiri. Apa pun, tahniah atas kejayaan beli memiliki rumah baru dan semoga Bellaz semakin berjaya di masa hadapan. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Muabellaz

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..