” Tu diaa geng dodoi. Lawak la Maryam ni tapi tetap comey.. ” – Netizen

Video Gelagat Wan Maryam Makan Dodol Yang Mencuit Hati. Jenuh Mawar Karim Ajar Sebut Dodol, Tak Tersebut Juga Sampai Ke Sudah. Sebutan Tu Lain Sangat Cik Yam. Lucu !! 

Nama anak kecil ini antara anak selebriti yang popular. Diberi nama Wan Maryam, anak kepada pasangan Fizo Omar dan Mawar Karim ini mewarisi wajah cantik dan kacak daripada kedua ibu bapanya itu. Sekali pandang, wajah Maryam nampak serupa seperti Fizo.

Maryam anak yang baik dan pandai menyesuaikan diri dengan suasana di sekelilingnya. Berbahagi masa untuk bersama daddy dan mommynya ini, banyak gelagat lucu Maryam dikongsikan samada Fizo mahupun Mawar. Maryam juga disayangi kedua-dua belah keluarga dan mendapat kasih sayang yang penuh.

Walaupun masih pelat percakapannya, Maryam ‘banyak mulut’ macam mommynya itu. Ada sahaja perkataan yang mencuit hati disebut oleh Maryam. Lihat sahaja jika bersama Fizo, pasti dipanggil daddynya itu ‘muk muk’. Nak4l dan makin pandai menyak4t Maryam sekarang.

Meninjau akaun Instagram Mawar Karim, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Maryam ketika diberi makan dodol. Nampak menyelerakan sungguh cara Maryam makan itu tapi apa yang menarik perhatian ramai adalah cara Maryam memanggil dodol itu sebagai dudam.

Jom tonton video di bawah :

Sebutan Maryam itu mencuit hati dan menarik perhatian peminat. Antara komen-komen mereka :

” Lawak la Maryam ni tapi tetap comey.. “

” Tudiaaaa geng dodoi. Dudam pun dudam la Maryam.. “

” Cantik sangat Maryam ni. Dudam pun boleh la.. “

” Kelakar Maryam ni. She gonna be a clever girl.. “

” Dudam pun dudamlah mariam haha, comel cik yam ni.. “

” Sedapnya Maryam makan dudam. Makin cantik cik yam.. “

” Baik-baik mkn “dudam” tu yam.. tak0t tercek1k.. “

Sedap sungguh tengok Maryam makan dodol tu. Nampak lembut dan sedap betul. Jauh betul dodol dengan dudam ni Cik Yam. Dudam pun dudam lah hahaha. Apa pun, semoga Maryam membesar dengan sihat dan sempurna selalu, jadi anak yang solehah buat daddy dan mommy. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..