” Tu dia bebelan Dato’. Mesti dorang rindu dengar Dato’ beletiaq. Haha.. ” – Netizen

Video Dato’ Rizalman Buat Meeting Secara Online Dengan Staff Sambil Bersila Menyuap Anak Makan Nasi Buat Ramai Terhibur. Part Yang Membebel Cakap Makan Gaji But4 Tu Kelakar Sungguh !!

Dato’ Rizalman Ibrahim, nama yang cukup gah dalam dunia fesyen Malaysia. Terkenal sebagai pereka fesyen yang kreatif dan unik rekaannya. Tidak hanya kreatif dalam rekaan baju, kini Dato’ Rizalman turut mereka fesyen handbeg dan apron serta kuih loyang yang mendapat sambutan hangat dari peminat.

Berkuatkuasanya perintah kawalan pergerakan, Dato’ Rizalman antara selebriti tumpuan peminat. Banyak muncul dengan live samada sendiri atau jemputan dari stesen TV, celoteh Dato’ Rizalman memberi banyak inspirasi dan suntikan semangat buat ramai.

Sering juga mengulas isu-isu semasa yang terjadi dan hangat diperkatakan, ulasan beliau mendapat ratusan ribu like peminat setiap kali dikongsikan di akaun sosial Instagramnya. Betapa kuatnya pengaruh dan karisma seorang insan bernama Rizalman Ibrahim ini.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Rizalman berkongsikan beberapa sedutan video beliau turut membuat WFH atau Work From Home sempena tempoh PKP ini. Gelagatnya yang membebel tanpa henti live sambil sibuk menyuap anaknya makan buat peminat tertawa. Amboi sibuk betul gayanya tu.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

WFH cagha melayu (work from home) bukan WTF tauu..

A post shared by rizalman71 (@rizalman71) on

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat WFH Dato’ Rizalman ini. Antara komen-komen netizen :

” Dato perl1 sapa tu… WFH buat-buat kal0t meeting, meeting, meeting…. Sambil uruskan anak-anak hahaha…. “

” Dah macam bertih jagung dah datuk.. “

” Alololo comel deh. Riuh rendah lah…. Suara seorang je.. “

” Bersila makan malam sambil meeting Dato’ dok melent1ng lagi adalah.. “

” Ada ada aja la dato’ ni. Sebakol kena memalam buta.. “

” Tu dia bebelan dato’. Haha.. Mesti dorang rindu dengar dato’ beletiaq.. “

” Comey sangat aihh dato’ beletiaqqq .. Makan gaji but4 tu tak tahan hahaha.. “

Comel je dengar Dato’ Rizalman membebel macam ni. Staff pun semua boleh sengih je dengar. Bebel pun bebel dengan kasih sayang. Menghang4tkan telinga sungguh. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Rizalman sentiasa dijauhi dari sebarang wab4k penyak1t dan sentiasa gembira bersama anak-anak tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Rizalman by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..