” Todiaaa… Menu anak Mami Tanjung dia duk sebut semua aihhhh. Jangan mami j4rum sudah la Maryam.. “

Mawar Karim K0ngsi Video Anaknya Wan Maryam Bercerita Tentang Makanan. Part Tosai Capati Memang Lawak Sungguh. Cerdik Cik Yam !!

Wan Maryam binti Wan Hafizol atau pun lebih dikenali sebagai Cik Yam adalah anak kepada pelakon popular Fizo Omar dan usahawan tudung Mawar Abdul Karim. Cik Yam dilahirkan pada 29 Disember 2018 yang lalu. Sekalipun Fizo dan Mawar sudahpun berp1sah, namun kedua-duanya bijak dan sentiasa memastikan Cik Yam tidak merasa kekurangan kasih sayang samada dari daddy atau mummynya.

Telat4h Cik Yam sering dik0ngsikan oleh mereka. Ada masa ketika Cik Yam bersama Mawar, dan adakalanya Cik Yam bersama Fizo, pasti ada sahaja telat4h lucu dan cerdik dari anak kecil ini. Fizo yang sering dipanggil handsome oleh Cik Yam buat peminat ger4m mendengar suaranya yang manja itu.

Sekali pandang wajah Cik Yam lebih banyak menyerupai wajah Fizo dan kemanisan senyumannya mengikut Mawar. Seringkali dimuatnaik gelag4t Cik Yam yang teramat suka makan nasi kandaq sehinggakan pernah Mawar terbangkan khas nasi kandaq dari Penang untuk dibawa ke Kuala Lumpur khas untuk anakanda tersayang itu.

Menerusi akaun Instagram, Mawar telah berkongsikan satu video di mana kelihatan beliau sedang berborak dengan Cik Yam bercerita tentang makanan. Apa yang melucukan gelagat Cik Yam menyebut nasi kandaq dan capati. Memang pure orang Penang Cik Yam noh!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan kepetahan Cik Yam ini. Antara komen-komen netizen :

” Todiaaa… Menu anak Mami Tanjung dia duk sebut semua aihhhh. Jangan mami j4rum sudah la Maryam.. “

” Dia punya l0ghat utaqa tu boleh tahan noh.. “

” Dohnat… Hahaha. Comellll.. “

” P0tpet p0t pet mulut dia.. “

” Sibuk nak makan kinderj0y…… Suka ek Maryam…… Capati… Capati…. Nalarek.. “

” Bukan nasi kandar la maryam, nasi kandaq macam mummy sebut tu. Comel aihhh.. “

” Naya nasik kandaq jam 3am nak oii.. “

” Hahah tudiaa anak mami sangat ni cikyam.. “

Amb0i Cik Yam, kus semangat dia punya order bukan main lagi. Tak padan dengan badan halus. Memang betul-betul anak mami utara ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Cik Yam sentiasa sihat dan dilindungi Allah dari sebarang anas1r jah4t. Bahagia dengan keluarga selalu Cik Yam. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Karim by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..