” That the best pauuuuu ever.. “

Alif Satar K0ngsi Video Bersama Anak Kecilnya, Ali. Namun Pipi Ali Menjadi Perhatian Netizen. Patut Ayah Lapar Pau, Tengok Pipi Ali Tu.. Ger4mmm !!

Pelakon Alif Satar telah mendirikan rumah tangga bersama wanita pilihan hatinya yang juga pengurusnya, Sha Dila Halid yang usianya 6 tahun lebih tua daripada Alif pada 15 September tahun 2014. Hasil perkahwinan tersebut mereka telah dikurniakan  dikurniakan tiga orang cahaya mata iaitu dua orang perempuan dan seorang lelaki.

Anak pertama pasangan ini telah dilahirkan pada tahun 2015 dan diberikan nama sebagai Alisha Anugerah dan kini telah berusia 5 tahun. Manakala anak kedua mereka  telah berusia 3 tahun bernama Ariana Mecca. Cahaya mata ketiga pula diberikan nama Muhammad Ali  yang dilahirkan pada tahun lalu dan sama hari jadi Alif.

Nama Alif mula dikenali setelah berjaya mendapat tempat ketiga dalam rancangan realiti TV One in a Million musim pertama sewaktu beliau berusia 16 tahun. Selain menyanyi, Alif juga berlakon dan mengacara. Lakonan Alif mendapat tempat di hati peminat dan penonton adalah  dalam drama adaptasi novel Dia Semanis H0ney.

Menerusi perkongsian terbaru, Alif telah berkongsi satu video bersama anak kecilnya, Ali. Video tersebut turut di tulis kapsyen Alif bahawa dia terasa ingin memakan pau telur masin. Namun video tersebut sangat comel kerana melihat Alif begitu ger4m dengan pipi Ali.

Ikuti perkongsian vide0 tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur dengan video yang dikongsikan oleh Alif itu dan turut memuji Ali kelihatan comel. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Eeee cutenye! “

” Hiiii ger4mnya.. “

” Nak g1g1t sikit boleh.. “

” Benda paling best buat kat anak kita.. “

” He’s already bre4king so many hearts at this age, imagine when he gets older.. “

” So cute si kecil.. “

” That the best pauuuuu ever.. “

Comel betul anak Alif ni, pipi betul-betul dah macam pau, ger4m tengok !! Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Alif sentiasa bahagia di samping keluarga tercinta, dimurahkan rezeki selalu dan semoga anak-anak Alif  menjadi anak  soleh dan solehah. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alif Satar by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..