” Thank you for being such a great son.. ” – Datin Seri Noniswara

Datin Seri Noniswara Muatnaik Video Anaknya, Naveer Mihshon Zakaria Sempena Ulangtahun Kelahiran Anaknya. Wah, Dah Besar Anak Teruna Noniswara. Handsome !!

Nama Datin Seri Noniswara tidak perlu diperkenalkan lagi. Umum mengenalinya sebagai seorang pelakon dan pernah juga menjadi penyanyi. Walaupun sudah meningkat usia, Noniswara masih kekal cantik dan langsing.

Meninjau ke akaun Instagram miliknya, satu entri terbaru telah dikongsikan di mana ia memaparkan video thr0wback kenangan bersama anak lelakinya, Naveer Mihshon Zakaria. P0sting tersebut dikongsikan sempena hari lahir anaknya itu.

Noniswara telah menulis ucapan hari lahir khas buat Naveer di kapsyen p0sting tersebut. Menurut Noniswara, Naveer merupakan seorang anak yang hebat dan dia sentiasa mendoakan yang terbaik buat satu-satunya anak lelakinya ini.

Naveer juga turut berkongsi posting yang sama di mana ia memaparkan video kenangan bersama ibunya yang tercinta. Naveer turut mengucapkan terima kasih kepada ibunya dan dia amat menyayangi ibunya itu.

Jom tonton video di bawah :

Sementara itu perkongsian di akaun Instagram Naveer Mihshon Zakaria :

Untuk rekod, Noniswara mempunyai tiga orang cahaya mata hasil daripada perkahwinannya yang terdahulu bersama Zakaria Rahman. Naveer pula kini sudah pun bertunang dengan gadis pilihan hatinya pada penghujung tahun lalu.

Kami di Oh Kopak turut mengucapkan selamat menyambut ulangtahun kelahiran kepada Naveer Mihshon Zakaria. Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Datin Seri Noniswara

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan