” Terus minat dia. Suara dia sump4h sedap.. ” – Netizen

Persembahan Bakal Doktor Gigi, Abang Muhammad Zulhusmi Di ICSYVMY3. Merdu Sungguh Suaranya, Part Jihan Muse Jadi Backup Dancer Tu Kelakar !!

Rancangan hiburan ICSYVMY3 diteruskan lagi pada minggu ini dengan penyanyi Zizi Kirana sebagai artis jemputan.  Zizi Kirana turut menyampaikan sebuah lagu di awal rancangan. Jika minggu lalu, Naim Daniel berjaya memilih penyanyi sebenar.

Masih mengekalkan ‘pengacara TV terkenal’ Shuk Sahar dan Sean Lee. Jihan Muse, Mark Adam dan Yusry Abdul Halim sebagai ahli panel penyi4sat tetap, Zizi perlu memilih siapa penyamar dan siapa penyanyi. Seperti biasa 6 orang peserta dipersembahkan di pentas dengan berbagai karekter yang mengel1rukan.

Macam-macam pandangan dan strategi daripada ahli panel penyiasat tetap membuatkan Zizi pen1ng membuat pilihan. Beberapa kali ters1lap membuat pilihan, minggu ini tetap gemp4k seperti minggu lalu. Antara persembahan yang hebat semalam adalah daripada peserta bernama Abang Muhammad Zulhusmi.

Menerusi akaun Instagram Senang Terhibur, telah dikongsikan sedutan video bagi peserta bernama Abang Muhammad Zulhusmi. Siapa sangka bakal doktor gigi ini mempunyai suara yang merdu. Siap ada backup dancer lagi mengiringi.

Jom tonton video di bawah :

Sedap suara Abang Muhammad Zulhusmi ini. Antara komen-komen :

” Terus minat dia. Suara dia sump4h sedap.. “

” Kenapa dentist banyak yg helokk aaa.. Tak sangka.. “

” Doktor nanti pm naaa kat mana klinik gigi mung.. “

” Awal2 sy dah dpt agak dia penyanyi sebenar… Tp semua kata dia penyamar.. “

” Mantap wei suara dia. terus aku nkgi check gigi kat dia hahahahashsshshsh.. “

” Yang ni p0wer. sedap g1la suara wei.. “

” Steady doktor gigi abang zulhusmi.. sedappp suara.. “

Merdu sungguh suara Abang Zulhusmi ni. Sampai Zizi pun terpegun mendengarnya. Part Jihan menari tu kelakar. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar Abang Zulhusmi berjaya dalam pengajiannya dan menjadi doktor gigi terbaik. Aamin..

Untuk tontonan penuh sila kl1k di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Senang Terhibur, Youtube TV9 Malaysia Official

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.