” Tergelak part last tu. Habis meleb0r acuan plastik tu.. “

Aidid Marcello K0ngsi Video Buat Apam, Namun Akhir Vide0 Tersebut Buat Ramai Yang Tep0k Dahi. Alam4k.. Pen4ngan Bini Leka Tengok Cerita Korea Ni, Ter0k Jadinya. Haha !!

Siapa tidak kenal akan nama Aidid Marcello. Pernah berkhidmat selama 15 tahun berkecimpung dalam dunia penyiaran, akhirnya pengacara dan penerbit Aidid Mercello membuat keput0san men1ngg4lkan karier di stesen televisyen swasta Media Prima Berhad pada 17 Mac tahun 2014.

Untuk pengetahuan, Aidid menyertai TV3 sejak tahun 1998 selepas habis saja belajar di Akademi TV3 (Media Institute Integratif Media-MIIM). Pengund0ran Aidid ialah untuk menguruskan pr0duksi sendiri iaitu MindQuest Production. Produksi tersebut terbitkan program-program bercorak dokumentari, berkonsep majalah.

Aidid telah mendirikan rumah tangga bersama bek4s pengacara wanita terkenal iaitu Norzie Pak Wan Chik. Hasil perkahwinan mereka telah dikurniakan empat orang cahaya mata iaitu seorang perempuan dan 3 orang lelaki. Kehidupan Aidid sekarang dilihat sangat bahagia di samping anak-anak yang kian membesar bersama isteri tercinta.

Menerusi perkongsian di Instagram, Aidid telah berkongsi satu video dia bersama keluarga menghasilkan kuih apam di rumah ibu mertuanya. Melihat anak-anaknya yang seronok membantu dalam video itu. Namun di akhir video itu, kelihatan hasil apam tersebut menjadi lain.

Ikuti perkongsian cerita dan vide0 oleh Aidid di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur melihat video yang dikongsikan oleh Aidid itu. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

” Caiyak teruih plastik. Habis acuan jah4n4m.. “

” Hang0s acuan jer… Apam ttp cantik kej4dian nya.. Sedap tu.. “

” Mcm ada uns0r2 jeal0us pada oppa disitu.. Haha.. “

” Alam4k bekas apam cayaqqq.. “

” Kena bet0i laa lagu tu ngn ape yg jadiii.. “

” Tak rupa bekas acuan dah.. “

Kelakar betul cerita Aidid. Gar4-gar4 Norzie leka tengok cerita Korea, lupa tengok air kukus apam, hang0s acuan apam tu. Paling kelakar, tengok apam tu macam cantik, tapi tak boleh makan sebab bau plastik cair. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga Aidid dan sekeluarga sentiasa bahagia hingga ke akhir hay4t. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aidid Marcello by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..