” Tergelak bila dengar Jebat cakap ‘g4ngster oyang meyayu’, haha.. ” – Netizen

Video Respon Jebat Jayden Apabila Disuruh Pot0ng Rambut Buat Ramai Terhibur. Amboi Jebat, Sp0ntan Sungguh Jawapan Tu. Siap Mengaku G4ngster Lagi, Memang Anak Baba Betul Lah Jebat Ni !!

Anak pelakon Sharnaaz Ahamad, Jebat Jayden ini memang dikenali ramai. Boleh dikatakan kesemua video gelagatnya telah mengudang tawa ramai. Jebat yang sudah berusia 4 tahun seorang kanak-kanak yang petah bercakap.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram Berita Kopak, satu video Jebat dikongsikan yang memaparkan Jebat sedang berbual bersama seorang wanita. Difahamkan wanita tersebut adalah sepupu ibunya. Ketika sedang berbual, kedengaran wanita telah bertanya adakah Jebat mahu menggunt1ng rambutnya kerana kelihatan sudah panjang.

Dengan spontan Jebat telah menjawab tidak mahu gunt1ng rambut kerana Jebat merupakan anak seorang g4ngster. Perbualan tersebut tidak berhenti begitu sahaja, malah Jebat telah diajukan soalan lagi adakah dirinya merupakan anak g4ngter Penang.

Jawapan Jebat mengatakan dirinya sebenarnya adalah anak g4ngster Melayu. Perkongsian video tersebut yang telah diambil menerusi akaun Tik Tok herrajennaira telah menerima lebih 800 ratus apabila diulangsiar di akaun Instagram. Amboi Jebat, bukan main lagi jawapan dia yer, hehe.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya terhibur ketika mendengar Jebat menyebut ‘ g4ngster oyang meyayu’ . Antara komen-komen tersebut adalah :

” Tergelak aku bila dengar part Jebat cakap ‘g4ngster oyang meyayu’, haha. Loqlaq betul lah Jebat ni kalau cakap.. ” 

” Ishh lah Jebat ni kan ada ja kalau dia cakap memang lawak. Boleh jadi pelakon lah Jebat nanti, hehe.. “

” Ni mesit baba yang ajar cakap, hahaha lawak lah Jebat, anak g4ngster ye. Semua video Jebat lawak tau.. “

” Hhahaaahaha eee ger4m lah dia ni. Ada je idea nak cakap, memang cerdik betul anak ant0oo Shahnaz ni.. “

” Suke tengok baby, sekarang dh pandai menjawab, hehe. Paling tak tahan nyanyi lagi wongponginegakdi banding2, haha.. “

 ” Wehh pandai lah dia ckaap, hai la anak napalah cute sangat. Nanti besar rasanya lagi lah cakap pandai kan Jebat.. “

” Hahahahah apa lah pak hang dok sembang bagi hg dengaq ni Jebat oi, hahaa cara cakap pun memang sbiji pak hang lah Jebat. G4ngster oyang meyayuu tu paling tak tahan dengar.. “

Alahai Jebat ni kalau bercakap sesuatu memang sangat mencu1t hati, mengalah orang dewasa. Apa-apa pun semoga Jebat terus membesar menjadi anak yang baik dan penyejuk hati kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG beritakopak, noornabila, sharnaazahmad, TikTok herrajennaira

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..