” Terbuka seluar ku, ad0i. Comel je Wawa, haha.. ” – Netizen

Video Wawa Zainal Ketika Live Yang R1sau Seluarnya Terlucut Gara-Gara Ditarik Oleh Anaknya, Ayya Soffya Buat WarganetTerhibur. Ad0i Aeril Zafrel Pun Mengus1k Lagi Ada. Cu4k Wawa, Keluar Slang Sabah Terus. Haha !!

Wawa Zainal antara selebriti yang semakin aktif dalam bidang perniagaan. Selepas berjaya dengan produk kosmetiknya, Wawa kini semakin rancak dalam penjualan tudung dan baju raya pula. Seorang yang ceria, setiap kali Wawa membuat live di Instagram pastinya ramai yang akan menontonnya.

Meninjau akaun Instagram Daebakingz, telah dikongsikan sedutan video ketika Wawa sedang membuat live. Wawa memberikan tutorial cara memakai tudung dan kelihatan di belakang Aeril Zafrel sedang mengusik anak mereka, Ayya Soffya.

Soffya berlari menuju ke arah Wawa dan memaut kaki ibunya ini. Apa lagi terus menjer1t Wawa kerana Soffya menarik seluar yang dipakai oleh Wawa. Dalam ketawa, Wawa menyebut ayat berbunyi ‘ terbuka seluarku live ni ‘ .

Aeril pun lagi menyakat Soffya dengan menjadi ‘ harimau ‘ di belakang. Hai lah, terkeluar juga slang Sabah Wawa. Punyalah r1sau terlucut seluarnya itu. Kalau terl0ndeh ketika live, boleh viral dan kec0h satu Malaysia ni Wawa, haha.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini mendapat lebih 100 tanda suka daripada warganet setakat ini. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Terbuka seluar ku.. ad0i. Comel je wawa haha.. “

Siapa tak cu4k kalau berada di tempat Wawa. Bukan seorang dua yang melihat live Wawa ini, lebih 1000 followers juga yang menonton. Dapat juga dilihat pada paparan video komen-komen dan tanda likes yang diberikan oleh peminat ketika live sedang berlangsung.

Apa-apa pun, Wawa memang selalu nampak cantik. Semoga Wawa terus maju jaya dalam perniagaan dan karier seninya, menjadi ibu dan isteri yang solehah serta gembira dan bahagia selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Daebakingz, IG Wawa Zainal

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..