” Terbeli4k mata aku nampak amount dia kasi.. ” – Zarina Anjoulie

Beri Bantuan Untuk Kerja Amal Secara Rahsi4, Zarina Anjoulie Ded4h Tind4kan Man Raja Lawak Yang Mengej0tkan. Ya Allah Man Mulianya Hati !!

Nama Man Raja Lawak tular baru-baru ini gar4-gar4 beliau memberikan bantuan kepada sesiapa yang memerlukan dengan mendermakan sebanyak 50 ribu hasil dari duit kemenangannya di Maharaja Lawak Mega. Tind4kan Man ini mendapat pujian ramai kerana turut sama membantu meringankan beb4n insan lain yang kurang berkemampuan.

Tidak mengharapkan pujian, Man yang pernah merasai hidup dalam serba kekurangan menganggap itu bantuan ikhlas yang dapat diberikan. Hinggakan Man menyuarakan hasrat menjual kereta dan motornya demi untuk menambahkan lagi dana bantuannya itu.

Di kala semua menghadapi waktu suk4r dek kerana perint4h kaw4lan pergerakan sekarang, pelakon Zarina Anjoulie atau lebih dikenali sebagai Anju juga turut sama membuat kerja amal dengan menged4rkan bekalan makanan asas kepada keluarga-keluarga yang terkesan dengan situasi sekarang.

Menerusi akaun Instagram, Anju telah berkongsikan satu kapsyen yang menyebut nama Man Raja Lawak. Memuji dan terkej0t dengan sumbangan yang disalurkan Man untuk kerja amalnya, Anju meminta seluruh peminat tanahair untuk sama-sama mengucapkan terima kasih di atas dermanya itu.

J0m baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen memuji sikap Man yang dermawan dan tidak suka menunjuk-nunjuk ini. Antara k0men-k0men netizen :

” Bagus man raja lawak.. Walaupun tak lah se t0p rajalawak lain tapi dalam diam dia memberi.. “

” Moga dilimp4hi rezeki berpanjangan dan sentiasa dalam rahmat Allah abang man raja lawak.. “

” Semoga lepas ni rezeki anju dan rezeki man makin melimp4h ruah dengan asbab keberkatan sedekah jariah uols Aamiin.. “

” Semoga murah rezeki abang man.. “

” Man raja lawak semoga di limp4h rezeki berpanjangan dan sentiasa berada dlm rahmat Allah.. “

” Moga Allah Merahmati Dan Memberkati man raja lawak Di Dunia Dan Akhirat.. “

Alhamdulillah Allah hadirkan seorang dermawan seperti Man Raja Lawak. Apa yang dikej4rnya hanya pahala menuju syurga Allah. Moga bantuan Man dan kehadiran Anju sebagai pengantara diberkati Allah. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga segala urusan Man dan Anju dipermudahkan Allah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Anjoulie, IG Man Raja Lawak by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..