” Tengok Yusuf, comel je reaksi diaaa.. “

Video Yusuf Iskandar Terpegun Melihat Adiknya Alisa Aisyah Berjalan Buat Kali Pertama Yang Mencuit Hati. Alahai Abang Yusuf Sampai Macam Tu Sekali Reaksinya. Excited Sangat Ni !!

Gelagat abang dan adik ini sering mencur1 perhatian ramai. Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah merupakan antara anak selebriti terkenal di Malaysia. Anak kepada pelakon Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini mempunyai pengikut setia mereka tersendiri.

Yusuf dilahirkan pada 3 Jun 2016 manakala Alisa pula pada 24 Mei 2019. Kedua-duanya mempunyai persamaan iaitu lahir ke dunia pada hari Jumaat. Mewarisi wajah kacak dan cantik ibu bapanya, baik Yusuf atau Alisa memiliki kecomelan yang sering membuatkan mata terp4ku memandang mereka.

Tambahan lagi Yusuf yang terkenal dengan sikap sopan dan penyayang ini lagi membuatkan peminat jat0h hati dengan perwatakannya itu. Walaupun baru berusia 4 tahun, namun Yusuf pandai menyusun kata yang sopan semasa bercakap tak ubah seperti ibunya.

Menerusi akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video Alisa sedang berjalan buat pertama kali. Aksinya yang comel itu ditonton oleh abangnya Yusuf dengan penuh reaksi dan mimik muka yang buatkan netizen terhibur. Comel sungguh gelagat Yusuf ni.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat reaksi Yusuf itu. Antara komen-komen netizen :

” Tengok Yusuf.. Ahahahh comel jee reaksi diaaa.. “

” Abang dia yang excited.. “

” Comel je abang Yusuf tengok kaki adik.. “

” Yusuf reaction.. “

” Reaction yusuf.. “

” Comel jee Yusuf tengok adik dia.. “

” Melopong abang Yusuf Iskandar.. “

Comelnya tengok Alisa berjalan. Yusuf pastinya yang paling excited sebab ada geng main berlari lepas ni. Memang comel dua beradik ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Alisa dan Yusuf sentiasa di bawah lindungan Allah dan membesar dengan sempurna dan penuh kasih sayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah Hairul Azreen, IG Yusuf Iskandar by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..