” Tengok teaser dah macam sed1h, dengar kak Siti cakap lagi lah.. ” – Netizen

Siti Rosmizah Menceritakan Gambaran Jalan Cerita Tentang Drama 7 Hari Mencintaiku 3 Yang Bakal Ditayangkan Tahun Hadapan Buat Ramai Teruja. Macam Kena Standby Tisu Banyak-Banyak Ni !!

Sekalung tahniah buat penulis dan penerbit 7 Hari Mencintaiku 2 iaitu Siti Rosmizah kerana telah menghasilkan karya yang begitu baik dan mendapat sokongan daripada pelbagai pihak. Kejayaannya juga pada drama 7 Hari Mencintaiku pada tahun 2016 telah membuat ramai yang ternanti-nantikan sambungan drama tersebut.

Ramai sudah tahu bahawa kejayaan drama 7 Hari Mencintaiku 2 baru-baru ini  telah mendapat sambutan yang sangat luar biasa dengan mencecah 12 juta penonton sepanjang 33 episod. Ia telah pun menjadi satu fen0mena yang luar biasa malah pada episod terakhir drama tersebut ditayangkan mencecah 5 juta tontonan

Kejayaan dua karya Siti Rosmizah iu telah membuatkan Siti Rosmizah mengumumkan satu berita gembira bahawa pada tahun hadapan bakal ditayangkan sambungan drama 7 Hari Mencintaku 3 pada majlis ‘ ketika Party 7 Hari Mencintaiku 2’ yang telah diadakan di De.Wan 1958 by Chef Wan, The Linc, Kuala Lumpur baru-baru ini.

Hasil tinjuan yang dikongsikan oleh penama akaun Instagram halilahmuhamad telah berkongsi video wawancara Siti Rosmizah bersama media. Turut dikongsikan Siti Rosmizah sedikit jalan cerita untuk drama 7 Hari Mencintaiku 3 yang bakal ditayangkan pada hujung tahun hadapan.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Video Warkah yang ditulis oleh Pak Samad yang dilakonkan oleh pelakon Kazar yang bakal ditayangkan dalam drama 7 Hari Mencintaiku 3 :

Di ruangan komen, ramai peminat-peminat turut meluahkan rasa agak gement4r untuk menonton sambungan drama tersebut apabila mendengar sedikit jalan cerita yang diceritakan oleh penulisnya itu sendiri.

” Mmg lagi sed1h min tgk teaser n dgr kak siti cakap pun dah seriau so standby la tisu byk-byk.. “

” Rase ser4mm pulak.. Nk tgk citer seterusnya , apepon terbaikk.. “

” Macam suspen plk jalan cerita nanti, Khuzairi pula kemal4ngan, entah apa yang jadi.. “

” Tak sabar pula nk tengok sambungan, rasa gement4r pun ada.. Harap-harap jalan cerita pun menarik macam sebelum ni.. “

” Cara penerbit cerita pun dah lain macam, mesti lain skit kesudahannya nanti.. “

Baca warkah Pak Samad pun dah rasa sed1h, ternanti-nanti pula apa yang akan terjadi. Bila Siti Rosmizah cakap Khuzairi telah kemal4ngan tu, macam sesuatu yang tidak diingini terjadi. Apa-apa pun, kita nantikan sahaja pada tahun hadapan. Kami dari Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Siti Rosmizah atas kejayaannya ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Halilahmuhamad, inaijari

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..