” Tengah sar4t pun cantik, macam baby girl jer perut tu.. ” – Netizen

Kandungan Mencecah 37 Minggu, Penampilan Isteri Fizo Omar, Fazeera Nazri Yang Semakin Sar4t Raih Perhatian Ramai. Wahh, Berseri-Seri Nampak Mommy To Be Ni. Siap Dah Ada Hint Nama Baby Lagi !!

Umum mengetahui bahawa isteri pelakon, Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri kini sedang berbadan dua. Kandungan Fazeera sudah pun mencecah 37 minggu dan hanya menanti masa sahaja untuk melahirkan cahaya mata sulungnya.

Meninjau ke akaun Instagram, beberapa gambar Fazeera yang semakin sa4at yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Kebanyakan gambar tersebut dirakamkan di Colmar Tropicale Berjaya Hills, Bukit Tinggi, Pahang.

Walaupun sedang sar4t, penampilan Fazeera tetap anggun malah nampak makin berseri-seri. Ramai netizen sudah mula meneka jantina anak yang dikandung oleh Fazeera berdasarkan bentuk perutnya. Ada yang menyatakan baby boy dan ada juga menyatakan baby girl.

Sekadar info, perkahwinan Fizo bersama Fazeera merupakan perkahwinan kedua Fizo dan melalui perkahwinannya yang pertama bersama Mawar Karim telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Wan Maryam.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lagi perkongsian di Instagram :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji penampilan Fazeera dan mendoakan agar dipermudahkan urusan bersalin nanti. Antara komen-komen yang diberikan :

” Love to the mom n baby.. Dah berapa bulan mengandung kak? larat lg mak yong ngukah bukit ye.. take care.. “

” Masyaallah,semoga ibu dan bayi ny sehat ,selamat ,sampai lahiran ,aminnnn.. macam baby girl je perut tu.. nampak aura seorang ibu.. “

” Baby girl rasa nya tok ¬†heheh.. mujor joros moga dipermudhkan sgala urusan ktk n baby sistur.. tak berasa 37weeks.. “

” Anak lelaki ni.. Beautiful Mother and Wife.. Where is this? So beautiful.. Berbadan 2 pun cantik.. Im so excited to be the same week.. “

” Kacak view eh…. kitak lagi kacak.. baby boy.. Tengah sar4t pun cantikkk.. anyway perut cute.. Semoga dimudahkan dan sihat¬≤ semuanya.. “

” Cantik… suka tgk u.. Semoga dipermudahkan bersalin kelak sis ffezyranesry . Mujor joros kata org tua.. Aamiin.. “

” Bentuk baby girls.. Kembang depan blkg.. Same le kite.. 2,2 girls… Kembang dgn jayanya.. Mommyyyy so g0rgeous .. “

Fazeera juga turut berkongsi gelaran yang diberikan kepada bayi yang dikandungnya dengan nama baby K. Semoga dipermudahkan urusan Fizo dan Fazeera untuk menimang cahaya mata tidak lama lagi. Semoga semuanya selamat. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fezyra Nesry

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..