” Teman lelaki memberi galakan dan idea perniagaan Zarazyacooks.. ” – Zara Zya

Bercerita Tentang Peniagaan Makanannya, Zara Zya Akhirnya Buka Mulut Siapa Si Dia. Wah Hint Dah Makin Jelas Ni !!

Pelakon cantik dan berbakat besar, Zara Zya satu nama yang cukup terkenal di kalangan peminat drama tempatan. Pernah melalui detik su4r dalam hidupnya setelah pertunangannya bersama aktor Hafreez Adam terler4i setelah sebulan dimeterai, Zara akur dengan ketentuan takdir.

Semangatnya yang kental melawan kesed1han di saat itu buat ramai yang kagum. Siapa sangka, rupa-rupanya dalam diam Zara sudahpun bertemu pengganti. Pada perkongsiannya yang terdahulu, Zara memaklumkan dirinya bersyukur si dia sudi menerimanya seadanya.

Namun tidak dinyatakan siapakah dia hinggakan peminat menyangka si dia salah seorang anggota badan beruniform setelah membaca komen sahabat karibnya Jihan Muse. Akhirnya Zara membuat pengakuan siapa si dia sebenarnya menerusi Harian Metro yang bertanyakan tentang perniagaan biskut dan makanannya yang giat dijalankan sekarang diberi nama Zarazyacooks.

Menurut laporan Myhmrap, telah dikongsikan cerita tentang kesibukan Zara mengusahakan perniagaan biskut dan makanan. Mengatakan kekasih barunya yang memberikan semangat dan idea untuk mengembangkan perniagaan ini, Zara akhirnya membuka mulut tentang siapa si dia sebenarnya.

Jom baca perkongsian di bawah:

Bercerita lanjut tentang kekasih hatinya itu, Zara turut memberitahu si dia banyak menyumbangkan idea dan sokongan untuk Zara lebih bergiat dalam perniagaan makanan ini. Menceritakan serba sedikit tentang si dia yang sering terlib4t dengan kegiatan amal, banyak ilham yang diusulkan kepada Zara.

Mengambil pendapat dari kekasihnya ini, Zara mewujudkan akaun Instagram zarazyacooks untuk peminat mengikuti produk jualannya itu. Di akhir kata, Zara akhirnya membuka mulut bahawa si dia bukanlah seorang ahli badan beruniform.

Wah nampaknya sudah banyak hint yang Zara sudah kongsikan ini. Mungkinkah si dia ada di antara ahli kegiatan amal yang Zara sertai sekarang? Hanya Zara yang tahu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga ik4tan ini bakal membawa ke jinjang pelamin dan moga segalanya dipermudahkan buat Zara dan pasangan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG myhmrap, IG Zara Zya

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..