” Tangan tu signature memang dari kecik time nyanyi.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Ernie Zakri Ketika Kecil Menyertai Pertandingan Menyanyi Cur1 Perhatian Ramai. Amboi Dari Kecik Memang Comel lah Ernie Ni !!

Siapa tidak mengenali akan pasangan selebriti Ernie Zakri dan Syamel. Dari mereka bercinta hinggalah sudah mendirikan rumah tangga, mereka sering menjadi perhatian ramai di laman media sosial.

Meninjau ke akaun Instagram milik ezl_tini, telah berkongsi dua gambar yang memaparkan Ernie Semasa zaman kecilnya. Sekadar info, Instagram ini merupakan salah satu Instagram milik fans Ernie dan Syamel dan banyak berkongsi perkembangan mereka berdua.

Menerusi gambar yang dikongsikan pada kali ini adalah gambar ketika Ernie menyertai sebuah pertandingan nyanyian. Gaya Ernie dalam gambar tersebut telah mencur1 perhatian para peminatnya.

Ada yang menyatakan bahawa gaya tangan Ernie sejak kecil hingga kini ketika dia menyanyi tidak berubah. Selain itu, cara reaksinya mengangkat kening juga saling tidak tump4h seperti ibu saudaranya iaitu Ziana Zain.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon telah diberikan para peminat. Ramai yang memuji kecomelan Ernie ketika dirinya kecil dahulu.  Antara komen-komen menarik adalah :

” Tangan tu signature memang dari kecik time nyanyi. Comel lah Ernie, bakat menyanyi tu memang lahir dari kecil lagi rupanya.. “

” Kening Ziana Zain di situ, cuma maklong kening naik dakninie kening turun. Haha memang mewarisi Ziana Zain betul.. “

” Ernie ke tu. Ya Allah serius dari dulu sampai sekarang memang tetap comel. Semoga Ernie dapat anak suara mantap ii gituw.. “

” Comel gil4, huaaaaaa.  Kemanisan tu kekal hingga dah jadi isteri orang. Baby Ernie nanti mesti comel macam Ernie.. “

” Kak Ninie so cute lah. Eh dapat hadiah, menang ke tu. Gaya tangan tu memang dari dulu hingga sekarang tetap sama.. “

” Comel, tak sangka sekrang dh jadi wife orang, tak lama lagi bud4k dalam gambar ni dah nak jadi mummy pula.. “

” Ewahhhhh comelnya Ernie, sekarang pun semakin comel. Nampak Ernie penuh semangat nyanyi tu.. “

Wajah Ernie memang tidak banyak berubah hingga dewasa dan sememangnya Ernie ini memiliki wajah ‘baby face’. Apa-apa pun, semoga Ernie sentiasa dalam keadaan sihat selalu dan segala urusan bersalin nanti akan dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG  Tini ezl_tini , Ernie Zakri

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..