” Tak cukup tanah kami lari.. ” – Aaisyah Dhia Rana

Video Gelagat Dan Reaksi Aaisyah Dhia Rana Ketika Melihat Maskot Mamee M0nster Yang Begitu Mencuit Hati. Fuhhh Aaisyah Menciput Lari, Penak0t Rupanya. Muka Cu4k Dengan Cara Lari Tu Kelakar Lah Ecah !!Β 

Aaisyah Dhia Rana, anak pelakon terkenal Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini semakin bergaya dan cantik raut wajahnya. Aaisyah yang sudahpun 6 tahun usianya ini mewarisi wajah cantik Che Ta dan muka kacukan Zain. Semakin banyak telatahnya, Aaisyah sangat suka berhias dan bersolek seperti Che Ta.

Meninjau akaun Instagram Aaisyah Dhia Rana, telah dikongsikan video yang memaparkan Aaisyah bersama Che Ta sedang membuat satu rakaman. Melihat daripada cara berpakaian mereka yang lengkap memakai apron dan berada di dapur, ianya pasti rancangan masak memasak bersama dua beranak sensasi ini.

Aaisyah yang berada di samping Che Ta dilihat sedang memegang senduk dan mengacau sesuatu di dalam bekas. Turut sama kelihatan kru di depan yang sedang merakamkan aksi Aaisyah ini. Tanpa Aaisyah sedari, seseorang berjalan dan membawa masuk maskot Mamee M0nster ke set penggambaran.

Aaisyah disapa Che Ta sambil menunjukkan maskot Mamee M0nster yang sedang berjalan ke arahnya. Terkej0t dengan kehadiran maskot ini, Aaisyah bingkas turun daripada kerusi dan terus berlari. Rupanya-rupanya di cantik manis ini tak0t dengan m0nster.

Jom tonton video di bawah :

Sambungan part 1 yang menunjukkan Aaisyah berlari sekeliling dapur untuk lari daripada maskot Mamee M0nster. Alahai lawak sangat Aaisyah sampai macam tu sekali tak0tnya.

Gelagat Aaisyah yang terkej0t dan terus lari apabila melihat maskot itu mencuit hati peminat. Antara komen-komen mereka :

” Alahaiii tak0t ye. Comelnye dia hahahahaha.. “

” Alaaa.. so cute la ecahh. Halalala larik pon comei chah.. “

” Hahahaha apa lah menantu mama ni.. “

” Haha comel jeee, ecah tak cukup tanah dia lari, haha.. “

” Laaa tak0t terus Ecah nampak Mamee m0nster.. “

Ad0i Aaisyah entah berapa kelilinglah si comel ini berlari gara-gara hendak mengelak daripada Mamee M0nster tu. Dalam berlari mulut sempat lagi menjer1t, kelakar Aaisyah ni. Apa pun, semoga Aaisyah membesar dengan sihat selalu dan sentiasa dilindungi Allah walau di mana berada. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aiasyahdhiarana11, IG Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..