” Tahniah Tajul, Carissa dah jadi kakak.. ” – Netizen

Tajul Ariff Kongsi Berita Gembira Isterinya, Nurul Shamieza Eddie Selamat Melahirkan Anak Kedua Mereka. Part Kepala Tajul Kena Tarik Sampai Terkeh3l Tu Lawak. Tahniah Diucapkan, Alhamdulillah Sudah Sepasang !!

Umum mengetahui bahawa isteri kepada penyanyi Tajul Ariff, Nurul Shamieza Eddie sebelum ini sedang mengandung anak kedua pasangan tersebut. Pasangan tersebut telah mempunyai seorang anak perempuan yang diberi nama Adriana Carissa yang kini berusia 2 tahun.

Menerusi laman Instagram milik Tajul, Tajul telah memaklumkan bahawa isterinya, Shamieza telah selamat melahirkan bayi lelaki di sebuah pusat perubatan di Selangor pada hari ini bersamaan 6 Mei 2021. Bayi seberat 3 kilogram (kg) itu dilahirkan secara kaedah normal.

Shamieza dan bayi masing-masing berada dalam keadaan baik dan sihat. Nama bayi lelaki itu akan diumumkan oleh Tajul kemudian. Tajul sempat bercerita pengalaman berada di dalam dewan bersalin bersama isterinya di mana isterinya menarik kepalanya dengan kuat sehingga terkeh3l semasa c0ntraction sedang kuat.

Kehadiran suami di dewan bersalin pastinya dapat memberi semangat kepada isteri untuk bersalin dengan lancar. Untungnya Shamieza ditemani Tajul di dalam wad dan juga dewan bersalin apatah lagi ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sedang berlangsung.

Jom Baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar dan menonton video seterusnya.. )

Peminat mengucapkan tahniah buat Tajul dan Shamieza. Selain itu juga mendoakan kesejahteraan buat ibu dan anak. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Alhamdulillah tahniah abag tajul & kak ica.. alhamdulillah selamat berpant4ng bt isteri dan tajul pon pantang jugek haha… semoga semakin murah rezeki buat keluarga mu.. “

” Tahniah tajulofficial dan isteri… Semoga putera yang lahir dlm bulan barokah ni akan terdidik dgn penuh kebaikan dan menjadi Muslim soleh.. Amiin.. ” 

” Ala sikit je tu tak sak1t mana pun kalau nak compare rasa sak1t isteri bertar0ng nyawa bersalinkan baby. Btw tahniah.. Alhamdulilah Allah beri sepasang dah.. “

” Alhamdulillah.. tahniah tajulofficial and kak icaaeddie.. semoga baby sihat and semoga dia menjadi anak yang soleh untuk ibu bapa dia.. saya plk yg excited nak tahu nama dia.. “

” Alhamdulillah tahniah tajul dan kak icaa dan jugk kakak carissa.. terbaikk sepasang dah.. Carissa dah jadi kakak.. icaaeddie .. selamat berpant4ng.. “

” Congratulations tajul.. semoga anak dan isteri sihat selalu.. selamat berpant4ng yee ica.. carissa dapat adik.. comel baby, semoga baby membesar dengan elok.. syukur alhamdulilah.. “

” Alhamdulilah tahniah dengan kehadiran cahaya mata.. ser1us ahh ica k0kak leher.. hahaha… kes1an kena cak4r.. lepas ini pasti ser1k lagi.. “

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah buat Tajul dan Shamieza atas kelahiran bayi lelaki tersebut. Dah sepasang dah anak Tajul. Selamat berpant4ng juga buat Shamieza. Semoga kehadiran bayi ini menambah kebahagiaan mereka sekeluarga. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tajul Ariffin, IG Icaaeddie

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo OH Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..