” Tahap dia bul1 laki dia memang level infinity lah, haha.. ” – Netizen

Video Maryam You Narae Tampil Memakai Baju Melayu Manakala Suaminya, Ryzal  Berbaju Kurung Moden Buat Peminat Terhibur. Tengok Part Dia ‘Mengus1k’ Suaminya Pasal Tinggi Tu Memang Kelakar Lah !!

Nama Maryam You Narae memang sekarang dikenali ramai oleh rakyat Malaysia setelah dirinya mendirikan rumah tangga bersama jejaka Melayu, Nik Muhammad Ryzal Nik Ibrahim yang berasal dari negeri Kelantan. Meskipun dua mereka ini berlainan budaya, mereka dilihat begitu serasi bersama.

Ada sahaja perkongsian video pasangan suami isteri ini membuat ramai tidak kering gusi untuk ketawa, manakan tidak suami Maryam, Ryzal sering menyak4t isterinya itu. Untuk pengetahuan, pasangan ini juga turut mempunyai channel youtube iaitu ‘ Duriankimchi Tv ‘

Terbaru, menerusi perkongsian di akaun Instagram milik Maryam sendiri telah berkongsi satu video yang memaparkan dirinya telah berpakaian baju melayu suaminya. Malah, suaminya juga turut mencuba baju kurung moden milik Maryam.

Menerusi video itu juga, Maryam turut menyak4t suaminya itu dengan cuba menarik Ryzal untuk berkongsi kepada orang ramai, Ryzal telah memakai baju miliknya. Gaya mereka dalam video itu semestinya menghiburkan dan mencu1t hati bagi sesiapa yang menonton.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur akan perkongsian video oleh Maryam itu. Paling mencu1t hati adalah apabila Maryam memerl1 mengenai ketinggian suaminya. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tahap dia bul1 laki dia memang level infinity lah, haha memang kelakar habis.. “

 ” Ad0ii lawak sungguhla korang ni. Dari mood saya sed1h, terus auto happy ni.. “

” Hahahahahaha Maryam kaki bul1niii, memang tak pernah tak kelakar lah tengok korang punya video.. “

” Memang lawak, part dia perli suami pasal ketinggian tu memang keras perut aku gelak.. “

” Tengok dua orang ni memang tak sah lah kalau tak ketawa, ada ja perang4i buat orang nak ketawa.. “

 ” Ada ja akal si Maryam ni nak mengus1k Rizal, adoh4i keras perut tengok.. “

” Comel betul tengok dua laki bin1 ni, bahagia ja, saling mengus1k buat rumah tak pernah sunyi.. “

Memang kelakar melihat Maryam ni menyak4t Ryzal dalam video tersebut. Siap nak nak angkat Ryzal nak tunjuk kt semua orang, Ryzal muat akan baju kebayanya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga pasangan ini akan kekal bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam You Narae

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..