” Tadi gelakkan ayah haha. Pandai masuk pandailah keluar.. ” – Achey Bocey

Achey Bocey K0ngsi Gelag4t Anaknya Nur Tiara Zinnirah Nasir Yang Bijak Namun Melucukan. Alahai Masa Masuk Dah Bijak, Bila Part Keluar Terus Mera0ng. Lucu Tiara !!

Pelawak Achey Bocey cukup dikenali ramai. Mendirikan rumahtangga bersama Hasanah belum dikurniakan zuriat sendiri, tekad untuk mengambil seorang bayi perempuan sebagai anak angkat mereka, Achey Bocey dan isterinya Hasanah, 6 Ramadhan 2018 pasti akan sentiasa dalam ingatan apabila bayi comel itu sah menjadi milik mereka.

Menamakan nya sebagai Nur Tiara Zinnirah Nasir, kehadiran Tiara membawa sinar bahagia dan gembira dalam kehidupan mereka berdua. Tiara dilahirkan pada 15 Mei 2018 dan kini sudahpun 1 tahun 11 bulan. Membesar dengan penuh kasih sayang dari Achey, Anne dan seluruh keluarga, tidak ada secub1t pun ruang yang tidak diisi dengan kasih sayang mereka sekeluarga.

Anne juga turut menjadi ibu susuan kepada Tiara untuk menjadikan Tiara mahram agar tidak menjadi permasalah di masa hadapan. Semakin hari, Tiara semakin terserlah kecomelan dan kebijaksanaannya. Lihat sahaja perkongsian Achey, Tiara sudah pandai membuat aksi lucu seperti ayahnya ini.

Menerusi akaun Instagram, Achey telah berkongsikan satu video yang menunjukkan gelag4t Tiara yang menyel1t masuk melalui bawah tangga kerana tersek4t dengan sebuah pagar yang dipasang di laluan depan tangga untuk ke tingkat atas. Gelag4tnya itu jadi lucu bila terdengar namanya dipanggil namun tidak dapat memikir cara untuk keluar. Alahai Tiara terlebih cerdik ni !

J0m tonton video di bawah :

Ramai orang merasa terhibur melihat gelag4t Tiara ini. Antara komen-komen mereka :

” Hihihi pagar tu boleh simpan dah.. “

” Fuhh lepass, bijaknya lahai.. “

” Hahaha pandai masuk tapi tak pandai keluar.. “

” Panjang akal comei!!!!.. “

” Hahahahahahahahahaha jenuh dia memikir caner nak keluar balik.. “

” Bukan beshe-beshe dia punya sel-sel 0tak berhubung.. “

” Dia lagi cerdik… Hahahahha.. “

” Panjang akal dak kecik ni.. “

” Nak masuk pandai cari jalan.. Nak keluar tak tahu.. “

” Tiara pun pandai berlakon macam bapaknya.. “

” Dah tak ada guna pagar kat tangga tu. Dia boleh sel1t pula.. “

Dah makin bijak pandai Tiara. Pagar di depan tak diusahakan bukak, terus bijak menyel1t masuk ikut tangga. Bertuah sungguh la Tiara ni. Entah apa la ayah dan ibu nak letak lagi lepas ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Tiara membesar dengan sihat dan sentiasa di bawah lindungan Allah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Achey Bocey by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..