” Sweetnya senyuman Tengku Adam, too cute to handle.. ” – Netizen

Wajah Comel Cucunda KDYMM Raja Permaisuri Agong, YM Tengku Adam Ibrahim Shah Cur1 Perhatian Netizen. Selamat Hari Keputeraan Tengku Adam, Muka Cheeky Face Tu Ger4m Tengok !!

Meninjau akaun Instagram Tp.jihan ( akaun kelab peminat HRH Tengku Puteri Jihan ) , telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memperlihatkan Tengku Jihan bersama anak saudaranya, Tengku Adam Ibrahim Shah.

Bersempena hari keputeraan Tengku Adam, ucapan selamat ulangtahun dic0retkan di kapsyen posting ini. Mendoakan agar segala impian putera kecil ini dimakbulkan oleh Allah, kejayaan dalam hidup Tengku Adam juga turut diharapkan.

Buat makluman, Tengku Adam merupakan anakanda sulung kepada YAM Tengku Panglima Raja Tengku Amir Nasser Ibrahim Shah dan YHM Puteri Suraiya Afzan. Tengku Adam juga mempunyai seorang adinda bernama YM Tengku Sulaiman Abdullah Shah.

Memiliki kulit wajah yang cerah, kecomelan Tengku Adam meraih perhatian. Nampak akrab dan manja sekali Tengku Adam apabila bersama Tengku Jihan. Baru sekecil ini sudah nampak bakal jadi kacak seperti ayahandanya apabila dewasa kelak.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

YHM Puteri Suraiya Afzan juga ada berkongsikan beberapa keping gambar Tengku Adam sempena ulangtahun puteranya ini. Alahai cute betul superhero seorang ini, macam-macam gaya ada. Kena sangat dengan costume yang dipakainya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Netizen memuji kecomelan wajah Tengku Adam dan turut tidak melepaskan peluang mengucapkan selamat hari lahir untuknya. Antara komen-komen peminat :

” Alolo comel sangat both of you. Happy birthday Tengku Adam Ibrahim Shah. May Allah bless you in a good healthy happiness with family and long life.. “

” Happy birthday handsome prince, Tengku Adam Ibrahim Shah. Sweetnya senyuman Tengku Adam, too cute to handle.. “

” Happy birthday super Adam, makin handsome la putera seorang ni. Have a great day prince, miss you.. “

” Happy birthday to the little tengku Adam. Semoga dimurahkan rezeki dan menjadi anak yang baik dan soleh.. “

” Wow he looks fab In all the outfits. Happy birthday handsome boy. Woww beautiful long eyelashes, comel sangat.. “

” Happy birthday Tengku Adam Ibrahim Shah. May Allah bless you always. Semoga menjadi anak yang soleh.. “

” Happy Birthday Little Prince Tengku Adam… May this day bring countless happiness and endless joy and live with peace and serenity.. “

Superher0 kesayangan ibunda yang akan selalu ada di hati. Selamat hari keputeraan yang ke 6 tahun Tengku Adam Ibrahim Shah dari kami di Berita Kopak. Semoga Tengku Adam sentiasa dalam lindungan Allah dan menjadi anak yang soleh untuk ayahanda dan bonda.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tp,jihan, IG Suraiya.moiz, IG Tprta, IG Lovetengkuiman

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..