” Sweet betul dua beradik ni, muka sebiji c0py paste.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak-Anak Eyra Hazali, Hayder Dan Endra Raih Perhatian Ramai. Comel Dan Sweet Sangat Abang Dan Adik Ni. Wajah Si Adik Tu Memang Sebijik Sama Wajah Abangnya !!

Meninjau ke akaun Instagram, perkongsian video gelagat anak-anak Eyra Hazali iaitu Hayder dan Endra telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat mereka sedang tidur.

Menurut Eyra, Endra boleh tidur dengan tenang apabila bersama abangnya. Nampak sangat ‘ bonding time ‘ antara kedua adik-beradik ini. Hayder juga nampak sangat menyayangi adiknya itu. Momen begini sangat indah untuk dirakamkan.

Selain itu beberapa video Endra turut mencur1 perhatian. Ini kerana wajah Endra saling tidak tump4h seperti wajah abangnya ketika kecil. Jika dibandingkan bersama sememangnya nampak c0py paste sangat wajah mereka.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video-video ini telah menerima lebih 100 dan 700 tanda suka daripada warganet. Ramai yang ger4m melihat kecomelan kedua adik-beradik ini. Tambahan pula jarak umur mereka yang rapat.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk video seterusnya.. )

Antara video lain :

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan yang baik-baik buat kedua adik beradik ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Assalamualaikum InSya Allah Hafiz Al Qur’an Amin.. Nape la kenan sangat tgok 2 ketul ni.. comey betul lah awk.. “

” Sweet betul dua beradik ni.. alahai comey nye la 2 beradik ni… semoga mnjadi ank yg baik & soleh.. “

” Dua dua anak eyra comel.. semoga sy pun dpt bby yg comey mcm endra.. semoga keduanya membesar menjadi anak soleh.. “

” Comelnya anak.. eyra & haziq tu.syukur pada Allah SWT. Dulu time hayder kecik geram dengan hayder tapi ni geram dengan endra pulakk Comel.. “

” Kan.. br nk ckp.. mcm 2 kali kelahiran semula lak..┬ácomel 2-2.. Masya Allah comelnya hayder.. Gebunya Endra Ger4m betul tengok.. “

” Kembar ke muka sebiji dah copy paste.. selalu anak ke 2 akan ikut sorang je .. tak dady… mami… ni adk t1ru abg long.. “

” Ger4m tgok pipi adik beradik ni. macam ada pau sedap melekat kat pipi tulah.. semoga menjadi anak soleh keduanya.. “

Sekadar info, Eyra mendirikan rumahtangga bersama pemain bola sepak dan penjaga gol, Haziq Nadzli di usia yang cukup muda. Semoga Hayder dan Endra membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziqvanger

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..