” Sungguh la kep4m, ter0k !! ” – Fasha Sandha

Luah Perasaan Sed1h Di Laman Media Sosial, Fasha Sandha Rasa Diani4yai. Alahai Kenapa Pula Tu, Jangan Sed1h-Sed1h, Kes1an Baby Dalam Perut !! 

Sudah diketahui umum, pelakon Fasha Sandha kini sedang sarat hamil anak ketiganya dan ia merupakan anak pertama hasil perkahwinannya bersama pelakon Aidil Aziz. Fasha pernah mengalami kegug0ran sebelum ini telah mengambil keputusan tidak mengwar-warkan berita di awal kehamilannya kali ini atas sebab tertentu.

Fasha telah mendirikan rumah tangga dengan Aidil pada tahun lalu. Kisah percintaannya bersama Aidil pernah menjadi bualan ramai kerana mereka dikatakan pasangan yang sangat sepadan dan kelihatan Fasha dan Aidil begitu serasi lebih-lebih lagi penerimaan anak-anak Fasha terhadap Aidil disambut baik.

Untuk rekod, Fasha pernah mendirikan rumah tangga bersama Toh Muda Rizal Ashram “Jejai” Ramli . Hasil perkongsian hidup bersama, mereka telah dikuniakan dua orang cahaya mata iaitu Putra Rayfal Ramli yang kini telah berusia 7 tahun dan Putri Raysha Jemaima 6 tahun.

Menerusi perkongsian di Instagram, Fasha telah meluahkan perasaan sed1h kerana dia telah membeli¬† bantal khas untuk ibu mengandung yang dikenali sebagai ‘materniti pillow’ menerusi pembelian online agar tidur lebih lena kerana kandungan Fasha kini semakin sarat. Namun, barang yang diterima tidak berkualiti seperti yang dikatakan.

Ikuti perkongsian Fasha di bawah :

Posting luahan Fasha itu juga turut mendapat perhatian  daripada netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” I also f0bia beli maternity pillow online.. I punya kena sumbat lagi kapas kat dalam utk sedap pakai.. “

” Sama laa kitaa kak, kitaa pon tunggu lagi sebulan ajee nak melet0p .. “

” Memang mengecew4kan.. Sy buka zip n tambah isi nya bagi padat.. Baru syok tido. Sbr ye sis.. “

” I feel u… Keliling letak bantal.. Take care sis.. “

” Beli kat kedai baby klu ada y buat postage.. Kekabu 100%.. Sgt selesa.. “

” Sy pown terkena jugak… Bile dlm gmba bukan main besar… Skli smpai.. Pun4h harapan ku kepadanyaaa.. “

Kes1an Fasha, sabar yer. Lama sangat menunggu barang yang dibeli, namun apabila sampai kualiti yang dikatakn tidak sama. Baik hati Fasha siap maafkan lagi orang yang jualkan tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semgoa segala urusan Fasha untuk bersalin nanti akan dipermudahkan. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..