” Sump4h kelakar part terkej0t tu.. ” – Netizen

Video Anak Zarina Zainuddin, Azal Berlakon Buat Ramai Terhibur. Part Akhir Tu Comel Je Bila Terkej0t.

Muhammad Raizal Azrai atau lebih dikenali sebagai Azal merupakan anak kepada selebriti Zarina Zainuddin. Azal mempunyai pasangan kembar bernama Azil. Kedua-dua mereka ini merupakan anak istimewa yang mengh1dap Aut1sm.

Namun begitu Azal berbeza sedikit dengan Azil. Azal mampu berdikari dengan sendiri berbanding Azil yang memerlukan perhatian yang lebih. Baru-baru ini Azal telah menerima tawaran berlakon untuk sebuah filem pendek di bawah arahan David Teo.

Azal telah mendapat pujian daripada ramai netizen kerana tiada siapa menyangka selama ini Azal mempunyai bakat berlakon seperti ibunya. Kerana bakatnya, bahagian kedua filem pendek lakonan Azal turut dibuat cerita kesinambungannya.

Menerusi akaun Instagram, Zarina telah berkongsi teaser video filem pendek bahagian kedua lakonan AZal. Kali ini Azal berlakon di samping ibunya yang diras0k. Azal dilihat begitu menjiwai wataknya tetapi pada bahagian akhir video tersebut buat ramai terhibur.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji bakat lakonan Azal. Antara komen-komen mereka :

” Pandai Azal berlakon… Good job Azal.. “

” Sump4h kelakar part terkej0t tu.. ”

” Pandai buat lawak hensem boy ni.. “

” Ibu hilang terkej0t hahaha comel part tu.. “

” Ishhh Azal sangat sangat berbakat . Cerdik pandai baik semua adaaaa.. “

” Ibu hil4ng… Ehh, terkej0t.. Comell.. “

” Mmg klakar. Gel1 hati tgk. zarinazainuddin_ muka mmg menyer4mkan.. “

Manakan tidak tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Azal nampak begitu berbakat dan semestinya bakat Azal diwarisi daripada ibunya. Tidak mustahil kalau terus digil4p bakatnya mampu menjadi pelakon terkenal suatu hari nanti. Good Job Azal !!

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..