” Sump4h comel Arif kacau ibu dia. Cute lah muka Tya mar4h.. ” – Netizen

Video Arif Jiwa Mengacau Tya Arifin Ketika Sedang Membuat Video Live. Alahai Mar4h Pun Cantik Tya Ni. Arif Ni Kacau Daun Lah !! 

Umum mengetahui Tya Arifin merupakan isteri kepada salah seorang anak Datuk Seri Khalid Jiwa, Asyraf Khalid. Berasal dari negara seberang Indonesia, Tya memiliki rupa paras yang cantik. Lebih menumpukan kepada perniagaan jamunya, Tya sentiasa nampak bertenaga.

Sudahpun dianugerahkan Ilahi dengan dua orang cahayamata iaitu Arif Jiwa dan Azzahra Jiwa, rumahtangga Tya semakin meriah dengan kehadiran anak-anak. Mengamalkan penyusuan secara ekslusif buat kedua-dua anaknya ini, Tya telah dilantik menjadi Ikon Selebriti Penyusuan Ibu.

Walaupun sibuk menguruskan perniagaan, Tya tetap melengkapkan keperluan anak-anaknya itu dengan memberi susu ibu yang umumnya diketahui susu terbaik. Tya sering membuat sesi soal jawab bagi peminat untuk bertanyakan sebarang persoalan tentang kaedah penyusuan dan tip penyusuan sebagai panduan.

Meninjau akaun Instagram Tya Arifin, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan Tya sedang membuat sesi live menjawab pertanyaan daripada netizen. Arif yang ingin turut sama membuat live bersama ibunya mengacau Tya dengan mengajuk cakap Tya dan lantas ketawa.

Jom tonton video di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya..)

Gelagat Arif mengac4u Tya sambil ketawa girang ini menarik perhatian peminat. Amboi nak kena cub1t dengan ibu Arif ni. Antara komen-komen :

” Super mommy, always positive. Seronok Arif mengac4u ibu ye.. “

” Hahahahahahah i can relate, Nevertheless ur truly amazing in every way boss.. “

” Hahahaha arif ajuk cakap ibunya, cute sangat.. “

” Haaaaaaaaahahhahahahahahahahha tya is really annoyed. Ger4mm betul ibu nya.. “

” Mesti rs nk gig1t je arif tu kan. Chee,ky sgt ger4ammm.. “

” Apabila muka tya menjadi ser1us, lain macem hehehehehe.. “

” Mak lg serius buat video, anak ganggu. muka kesal Tya sabar sabar.. “

” Sumpah comel Ariff kac4u ibu dia. Cute lah muka Tya mar4h.. “

Alahai dugaan betul kalau ada pengac4u bertempek kat tepi ni. Suka sangat Arif menyakat ibunya tu, sampai diajuk-ajuk cakap Tya. Muka Tya nak mar4h pun nampak manis je. Apa pun, semoga Tya sentiasa success dalam perniagaannya dan berbahagia selalu bersama suami dan anak-anak tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Arifin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..