” Sukanya tengok Uwais gelakkan lawak daripada atoknya.. ” – Netizen

Video Uwais Al-Qarni Bersama Atuk, Raisuddin Hamzah Dan Odeynya Buat Ramai Terhibur. Ad0i Boleh Tahan Kelakar Ye Atuk Uwais. Sampai Tak Berhenti Gelak Uwais Dengar Usikan Atuk Pada Odey !!

Meninjau ke akaun Instagram Suciuwais iaitu akaun milik ibu tiri arw4h Siti Sarah, perkongsian videonya bersama cucunya Uwais Al-Qarni dan suaminya, Raisuddin Hamzah telah membuatkan ramai terhibur.

Video tersebut dirakamkan ketika mereka berada di Labuan kerana menemani Uwais yang terpilih dalam menyertai pertandingan golf di sana. Keadaan di Labuan yang lebih awal waktu malamnya telah membuatkan Odey Uwais berasa lapar.

Walaupun jam masih awal namun keadaan di sana sudah seperti di tengah malam. Odey telah memesan makanan di hotel tersebut namun telah diusik oleh suaminya dan telah membuatkan Uwais berasa terhibur.

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka oleh warganet. Uwais juga dilihat sangat manja dengan atuknya sehinggakan mereka tidur bersama dan memel0k atuknya.

Jom tonton video di bawah :

Antara video lain :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan emoji ketawa di ruangan komen. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen :

” Betul perempuan tidak pernah salah.. mak der buat hal lah.. Kita pun sama gelak tgk gelagat korang.. haha.. “

” Sonok sangt ye dpt gelakkan odey.. amboi kemain manja uwaiss dgn atoknya.. Uwais tu dah mcm bongsu melekat sentiasa, suka tgk makder satu famili.. “

” Ya.. labuan cpt je gelap… hihi best boleh makan je kerja macam dah tgh malam kan.. Sabah jm 6 dh mqcam jam 8 suciuwais.. “

” Haha alaaa sukanya tgk uwais gelakkan lawak dr atoknya. kelakar.. ada sayur2..ada.. daun pisang daun keladi.. semua ada dlm tu.. “

” Saya pun join gelak sama hahaha dengaq uwais dgn atok .. Esok pagi2 jgn terkej0t, awal jugak siangnya hahaha, puk0l 6 pagi dah terang.. “

” Ada ada je lawaknya nk tergelak.. Cian odey lapo tapi kena bahan ngan atok n uwais.. labuan awal gelap tapi awal siang tau.. “

”¬†Uwais cukup manja ngan odey Dan atoknyer.. halah halah sedapnya suara uwais gelak.. uwais tumpang gelak.. “

Nampak seronok melihat gelagat keluarga ini yang penuh dengan gelak tawa. Semoga Uwais Al-Qarni berjaya dalam pertandingan yang disertainya dan membawa pulang kejayaan. All the best and good luck Uwais.

 

Silakan SHARE..

Sumber : IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..