” Suka je dia kac4u, selamba je Alisa tepuk.. ” – Netizen

Gelagat Alisa Aisyah Dan Yusuf Iskandar Melihat Daddy, Hairul Azreen Bermain Gasing Buat Ramai Ger4m. Alahai, Ada Sahaja Idea Alisa Nak Kac4u Daddy Yer !!

Meninjau ke akaun Instagram Hairul Azreen, satu video telah dikongsikan di mana ia memaparkan Hairul sedang bermain gasing sambil diperhatikan oleh dua anaknya, Alisa Aisyah dan Yusuf Iskandar.

Hairul bermain gasing tradisional di dalam rumah dan nampak seperti sudah mahir. Alisa dan Yusuf pula nampak teruj4 apabila melihat gasing berpusing. Namun di akhir video tersebut Alisa dengan selambanya menep0k gasing yang ligat berpusing itu.

Ada juga beberapa netizen yang menegur Hairul bermain gasing di dalam rumah kerana ia boleh mer0sakkan lantai rumah. Ini kerana kaki gasing tradisional biasanya diperbuat daripada paku dan agak taj4m.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 66 ribu likes dan sejumlah 134 komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Siapa tidak ger4m melihat gelagat Alisa. Apa sahaja yang dilakukan Alisa pasti mencur1 perhatian.

Jom tonton video di bawah :

Selain itu, baju tidur Alisa juga turut mencur1 perhatian ramai kerana kelihatan begitu comel. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Alisa dan seluar agogonya.. Alisaa kac4uuu.. suka je dia kac4u.. First time tgok main gasing dlm rumah hati2 paku tu… “

” Dah lama tak tengok permainan tradisional. Semp0i alisa haha.. Ger4m tgk Alisa dan Yusuf in Shaa Allah dpt jumpa diorg.. “

” Kenape comeyy sgt seluar alisa tu aaaaa.. alisaa niiii suka suka je puk0l gasing dengan seluar agogo nyaaaa .. Alisa.. apedehal t0lak dgn tangan je .. “

” Selambe je Alisa tep0k.. cantik seluar si adik tu haaa .. Eh eh alisa tu tgn die laju je comey.. Tak r0sak le flooring tu? That girl memang cutelah.. “

” Anak kedua mmg adventurous sikit alahai alisa.. tiberrr je tepuk gasing tu eh dgn seluar dia mcm gitu eeee.. laju jer tangan alisa.. “

” Alisa very the ger4m tengok the gasing spinning yer. Alisa is too cute¬†always the cutest trouble maker.. Kemain seluar tidur alisa, voguee.. “

” Ni klau main gasing dlm umah dlu mesti kena m4rah sbb lantai berlobang.. Last2 Alisa bersilat depan gasing ke .. “

Wah, laju jer tangan Alisa menep0k gasing. Ada sahaja benda yang hendak dikac4unya. Tidak ramai yang pandai bermain gasing tradisional ini dan sangat bagus diperkenalkan kepada anak-anak. Nampaknya Yusuf boleh belajar bermain gasing dengan bapanya selepas ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan