” Sudu dah jadi berus gigi, haha.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Ayda Jebat, Ana Nayla Sedang Makan Buat Ramai Terhibur. Ad0i, Semua Benda Dia Nak Gig1t. Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram anak Ayda Jebat iaitu Ana Nayla, perkongsian terbaru yang dimuatnaik telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Nayla sedang makan sambil disuap dengan menggunakan sudu.

Pada awal video tersebut, Nayla dilihat sedang mengig1t kerusi makannya seolah-olah sedang lapar. Apabila disuapkan makanan, Nayla pula mengig1t sudu makannya. Gelagat Nayla ini membuatkan ramai yang ger4m kerana semuanya hendak digig1t.

Di ruangan komen pula, ramai menyatakan Nayla kini melalui fasa gat4l gusi di mana berkemungkinan gigi Nayla akan tumbuh. Ada yang mencadangkan agar Ayda membeli sesuatu mainan yang dipanggil ‘ theething toys ‘.

Perkongsian ini telah menerima lebih daripada 6 ribu tanda suka buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai yang ger4m melihat Nayla dengan matanya yang bulat dan sangat seiras dengan wajah ibunya. Nampaknya tak lama lagi Nayla akan ada gigi. Makin banyak lah benda yang nak digig1t, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Alahai Nayla, tak pernah lah tak comel. Ada sahaja gelagatnya yang mencuit hati. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya… gat4l gusi nak tumbuh gigi tu.. gigihnya dia g1git sudu tu.. Lagu tu tak menahan dengar .. bulaatnya mata tu.. “

” Gat4l gusi tu…. sbb nak tumbuh gigi… baby mmg camni bila nak tumbuh gigi… Alolo comei sgt nih.. Semua bnda nk gig1t. Nk gig1t awk bole tk ananayla .. “

” Comelll nya lha ┬ác0py paste tol dgn muka ayda.. comel.. Uiiii baby nayla.. jangan sampai terjol0k sudu tu kat tekak.. “

” So comel, ger4m.. macam tak caya AJ dan ada baby.. Hahaha.. so much adorable baby .. aunty nak teman ana makan lah.. “

” Boleh dah mintak mommy belikan spoon yg boleh isi makanan tu.. Macam ayda jebat yg tgh nyony0t sudu tu .hehehe comelll.. “

” Hahahaa…. sudu dh jadi berus gigi .. Gat4l gusi ke dikkk, mommy plz beli teething .. Lovely baby.. So so sweety.. Ger4m le.. “

” Nak tumbuh gigi tu… suka gosok2 gusi.. Hati-hati.. tak0t terjol0k sudu kt tekak nayla.. Pape pun comey sgt.. “

Terdapat pelbagai fasa perkembangan bayi apabila mereka semakin membesar. Kadangkala gelagat mereka ini ada yang menghiburkan. Semoga Ana Nayla membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla, Ayda jebat

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..