” Steadylah like father like son. Tiba-tiba rasa Dayyan ni dah besar.. ” – Netizen

Black Hanafiah Kongsi Gambar Dan Video Anaknya Main Motorcr0ss Raih Tumpuan Peminat. Daddy Tak Nak Kal4h Dengan Anak. Wow, Padu Lah Dayyan Main Motorcr0ss !!

Penyanyi yang sememangnya berbakat besar dalam industri nyanyian tidak lain pastinya ramai mengenali Black Hanafiah. Anak didik Mas Idayu bintang kelahiran mentor ini telah berkahwin dan dikurniakan sepasang cahaya mata diberi nama Khaleef Dayyan dan Rindu Dayyana.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Black, satu gambar dan video telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Black bersama anaknya, Dayyan yang sedang mengisi masa lapang dengan bermain motor sukan las4k. Pernah satu ketika, Black berkongsi kisah yang dia telah menerima kej0tan sebuah hadiah motorsikal.

Kelihatan Dayyan juga gemar akan sukan permot0ran. Dayyan kelihatan tidak kek0k malah terlihat pandai mengimbangi badannya. Jika mengikuti laman youtube Black, pastinya ramai yang mengetahui Dayyan sangat minat dengan motorcr0ss. Pastinya ramai yang tidak menyangka yang Dayyan mampu menungg4ng motorcr0ss dengan baik. Memang p0wer lah.

Black memang meminati sukan ini sejak dia masih di usia kanak-kanak. Hubungan dengan rakan artis iaitu Bocey juga membuatkan Black kembali aktif dalam hobi permotoran ini. Untuk info tambahan, Black juga pernah mengalami keceder4an semasa berlatih di trek kerana motorsikalnya hil4ng kaw4an.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Ramai yang meninggalkan tanda suka kepada perkongsian Black. Tidak kurang juga ada yang turut memberikan komen pujian kepada Dayyan. Antara komen-komen :

” Anak kamu.. Tu dia bakal menggeg4r dunia permotoran motor las4k.. lepas gi4n Sgt nii bang hahahha.. semp0t ke tu motonye.. ” 

” Priv4te track ekkk.. Yang Penting Anak Jalan Dulu hahaha.. Abahnye pun tak nak kal4h ngn dayyan.. Wow ni peminat p0lespargar0 ni.. “

” Yeah Steady dayyan.. on the mark get set go be4t ur daddy ya.. Anyway.. stay safe n take care.. Pm Tempat.. Belakang sampai.. “

” Stanby mgu ni. Terbaiklah.. Id0la la.. Nk join lah.. Mantap.. Wow khaleef.. paduu Dayyan.. Daddy tingg4lkan dayyan lagi hahaha.. “

” Baek lah dayyan punya launch.. Cur1 starting dayyan.. memang style dia gant0ng thr0ttle tu.. anak bap4k.. “

” Steady lah like father like son.. Mantap anak bap4k.. tiba-tiba rasa dayyan ni mcm da besar sgt.. terbaik la.. “

” Bang pm motocr0ss bang saya nk bawak p mengai buleh dak.. Pandaii ohh startingg ehh dayyann.. W0i bia betul ni bang.cur1 starting dh dia skrg eh.pandai kari dh.. “

Semakin besar Dayyan. Kini dah sama-sama boleh meluangkan masa dengan daddy main motor. Apa-apa pun Kami di Oh Kopak mengharapkan semoga Dayyan dan keluarga dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan dan berbahagia dunia akhir4t.

Silakan SHARE..

Sumber : black.hanifah

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.