” Steady la daddy. Mickey M0use club house.. “

Vide0 Gaya Harith Iskander Melayan Anak-Anaknya Belajar Telah Mendapat Pujian Netizen. Woww..  Memang Salute Lah, Ayah Yang Hebat !!

Harith Iskander ialah pelakon, pengacara, pelawak tanah air. Beliau juga telah  dikenali sebagai “G0dfather of the Stand-Up Comedy”  yang telah memenangi Anugerah Asia’s Best Stand-Up Comedian oleh majalah Asia pada tahun 2014 atas pencapaian beliau dalam menjadi seorang pelawak antarabangsa.

Mempunyai pendidikan dalam Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam Bahasa Inggeris dari Universiti Curtin di Perth, Australia ini pernah dicalonkan untuk Laugh Fact0ry’s Funniest Pers0n In The World. Beliau juga turut membintangi filem Hollywood, Ann4 and the King sebagai Nik0rn pada tahun 1999.

Harith telah mendirikan rumah tangga dengan pemenang Girl Next Door 2009 majalah FHM iaitu Jezamine Lim yang merupakan seorang doktor dan model profesional.  Hasil perkongsian hidup bersama, Harith dan Jezamine dikurniakan tiga anak iaitu Zander Xayne, Alessandra Jayne dan Zydane Zayne.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram, Harith Iskander telah berkongsi satu video yang telah merakamkan beliau sedang menemani anak-anaknya belajar sambil bermain. Video yang dikongsikan itu turut menjadi perhatian umum kerana gaya Harith melayan anak-anaknya sangat comel.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen begitu terhibur akan video itu dan netizen juga turut memuji sikap Harith melayan anak-anaknya. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Daddy so comel lah.. “

” Steady la daddy.. Mickey M0use club house .. “

” You look waaay too cute.. “

” Hahaha. Ad0ii. Terbaik la… “

” Calon anugerah bapak mithali.. “

” Acara apa ni bos.. TERBAIK contoh Bapa HEBAT.. “

” I’m looking the Tuition Teacher like this.. “

Comel sungguh tengok Harith Iskander melayan anak-anak beliau. Memang contoh seorang ayah yang terbaik. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Harith dan sekeluarga sentiasa bahagia dan dimurahkan rezeki selalu. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Harith Iskander by Berita Kopak / Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak/ Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..