” So much love adikku sayang, nak nang1s tengok.. ” – Netizen

Marsha Milan Londoh Kongsi Video Sambutan Hari Lahir Hasnia Yang Ke 47 Tahun. Wah Happy Sangat Muka Hasnia. Nampak Sayang Sangat Pada Marsha !!

Menerusi akaun Instagram Marsha Milan, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahiran Hasnia yang ke 47 tahun. Cerita Marsha, hari lahir Hasnia adalah pada minggu lalu.

Dek kerana kesan jangk1tan C0v1d, Hasnia menjadi suk4r untuk berjalan sejak kebelakangan ini. Dengan sus4h payah, berjaya juga Marsha dan ahli keluarga yang lain membawa turun Hasnia ke basement.

Walaupun sambutan hanya di rumah, ianya sudah cukup meriah. Kelihatan beberapa biji kek tersedia di atas meja dan Marsha turut membantu Hasnia memot0ng kek hari lahirnya itu. Hasnia juga nampak gembira apabila dirinya diraikan sebegini.

Marsha turut mengakh1ri kapsyennya itu dengan doa agar Hasnia cepat semb0h dan boleh berjalan seperti biasa. Ungkapan i love you juga dicoretkan oleh pelantun lagu Cinta itu untuk Hasnia tersayang.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Marsha ini telahpun mendapat hampir 3000 tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat :

” MashaAllah nia .comelnya, rindu nia .happy birthday semoga Allah kurniakan kesihatan yg sihat.. “

” Semoga Hasnia segera semb0h. kenapa pula terharu sangat tgok video ini. beruntungnya Hasnia di kelilingi insan2 yg budiman.. nmpk sngt keikhlasan syg Marsha pd Hasnia. we love u.. “

” So much love adikku syg. Nak nang1s tgk . Happy birthday Hasnia. Semoga Allah berikan kesembuhan yg cepat. Aaamiiin.. “

” Happiest of Birthdays Hasnia. lurveee that part when she ngap the whole piece. Bangga sangat tengok Marsha ni, penuh dengan kasih sayang.. “

” Happy birthday kak Hasnia. Semoga bahagia selalu. Segala yang terbaik untuk Hasnia, penuh dengan kasih sayang. Nampak sayang sangat Hasnia pada Marsha.. “

Untuk makluman, Hasnia merupakan adik kepada ibu mertua Marsha. Menghid4pi penyak1t Sindr0m D0wn bukan masalah untuk Marsha akrab dengan ibu saudaranya ini. Tambahan lagi Marsha seorang yang manja dan mudah mesra dengan semua orang.

Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun yang ke 47 buat Hasnia. Semoga Hasnia dikurniakan kesembuhan dan kesihatan yang baik dan bahagia selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan London

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..