” So comel, dagu dia cantik dengan mata besarnya.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Keempat Dato’ Sri Eizlan Yusof, Baby ZR Yang Kini Telah Berusia 3 Bulan. Alahai, Comelnya. Dah Nampak C0py Paste Wajah Mummy !!

Umum mengetahui bahawa Dato’ Sri Eizlan Yusof baru sahaja menimang cahaya mata keempat menerusi perkahwinan kali keduanya bersama Datin Sri Natasha Rosa Boudville. Kini cahaya mata mereka sudah pun berusia 3 bulan.

Menerusi akaun Instagram, Eizlan ada memuatnaik gambar terbaru puterinya itu. Bayi comel ini diberi nama Zaelynn Rosa atau panggilan manjanya baby ZR. Wajah baby ZR nampak sudah berbeza daripada awal kelahirannya.

Kini baby ZR dilihat makin m0ntel dengan pipinya yang labuh, berkulit putih dan bibirnya yang mungil. Baby ZR dilihat begitu pandai berp0sing di hadapan kamera kerana terukir di wajahnya senyuman sambil menjeling.

Perkongsian ini telah mendapat lebih 8 ribu likes dan hampir 100 komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Ramai menyatakan wajah baby ZR saling tidak tump4h seperti wajah ibunya yang merupakan seorang berketurunan serani.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang ger4m melihat wajah comel baby ZR. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

Amboi dia jeling la hehe .. Hi ZR… Nanti uncle q dtg gom0l .. Good night bebeee. See you soon.. ¬†babyZR, Cantiknya awak.. “

” SubhanAllah comelnya dia.. semoga membesar dgn sihat & jadi anak solehah.. comeyynya bby.. moga mbesaq dgn sihat.. “

” So so so comel, dagu dia cantek dgn mata besornya, always beautiful & dah besar jadi anak yg soleh berbakti pd danny & mummy..,, okay beautiful princess.. “

” Ya Allah chomelnya… Ger4mmm BabyZR… Daddy mummy pinjam kan sekejap boleh sent to JB oK.. Pipi ade simpan pingpong sha .. “

” Wow you have a Baby girl congrats.. Ala comell bibir dia tu .. cute muka mummy.. pipi yu gebu dan bulat sangat.. “

” Cantiknyaa… semoga ananda jadi anak sholehah.. Jelingan baby men1k4m kalbu kan Tok.. tengok gaye ni tok…. mcm ikut jejak dato ni… kaki boling.. “

” Putihnya hehe cantik baby comel… Semoga membesar dgn sihat dan baik baby.. Semakin hari semakin comel baby ni.. “

Boleh dikatakan kesemua anak-anak Eizlan begitu comel dan cantik. Eizlan memiliki tiga orang cahaya mata menerusi perkahwinannya yang terdahulu. Semoga baby ZR membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eizlan Yusof

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..