” So beautiful, blessed birthday Aleesya.. ” – Netizen

Noor Nabila Muatnaik Gambar Dan Ucapan Khas Sempena Ulangtahun Kelahiran Anak Tir1nya, Engku Aleesya Yang Ke 12 Tahun. Cantiklah Aleesya, Ayu Dan Manis Sangat !!

Umum mengetahui Noor Nabila baru-baru ini telah selamat mendirikan rumahtangga bersama Engku Emran Engku Zainal Abidin. Secara umum, ramai yang tidak mengetahui kisah cinta mereka sebelum itu sehinggalah mereka selamat diijabkabulkan bersama.

Meninjau ke ruangan Instagram Nabila, gambar ketika bersama Aleesya di majlis perkahwinannya bersama Engku Emran telah dimuatnaik sempena ulangtahun kelahiran Aleesya yang ke 12 tahun. Sekejap masa berlalu, Aleesya kini telah semakin meningkat remaja.

Walaupun Nabila bukanlah ibu kandung kepada Aleesya, tetapi pastinya Nabila akan tetap mengambil berat dan menyayangi Aleesya seperti mana dia mengasihi anak kandungnya, Jebat Jayden. Mereka berdua kelihatan mesra dalam gambar-gambar yang dikongsikan.

Selain ucapan bersyukur dan berterima kasih kepada Pencipta, Nabila juga mendoakan yang baik-baik untuk Aleesya. Tulis Nabila, semoga Aleesya dipanjangkan usia, diluaskan rezeki, dimakbulkan segala doa dan mencapai segala cita-citanya.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Selain itu, ayah Aleesya, Engku Emran juga turut memuatnaik gambar Aleesya di Instagramnya sempena hari lahir puteri kesayangannya itu:

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Tidak ket1nggalan, ramai pengikut di Instagram Noor Nabila dan Engku Imran turut mengucapkan selamat hari lahir untuk Aleesya dan mendoakan baik-baik untuk dirinya. Antara komen-komen netizen :

” Happy birthday Aleesya.. ” – Alif Satar

” So sweet n happy family.. ” – Fizo Omar

” Happiest Birthday cucuku Aleesya May Love Joy Happiness bond you into a wonderful graceful woman.. Happy biryhday Birthday Aleesya.. “

” Happy birthday aleesya.. Happy birthday Aleesya.. Have a blessed one.. So beautiful. Blessed birthday Aleesya.. “

” Happy birthday Aleesya.. Happy Birthday Aleesya.. Semoga limp4h rahmatNya membahagiakan seluruh keluarga.. “

Semoga Aleesya tetap gembira bersama dengan keluarga barunya. Kini Aleesya telah menjadi seorang kakak kepada Jebat. Pastinya Aleesya teruja dan gembira menerima kehadiran seorang adik dalam kehidupannya.

Manisnya Aleesya yang berpakaian serba putih di samping ayah dan mummynya. Semakin besar semakin cantik Aleesya persis seperti ibunya. Apa-apa pun kami di Oh Kopak juga ingin mengucapkan selamat hari lahir untuk Aleesya dan semoga bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG noornabila, narmeukgne

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..