” Siapa Elsa sebenar.. ” – Marsha Milan

Marsha Milan Londoh Kongsi Video Meny4kat Seorang Kanak-Kanak Perempuan Mengenai Watak Elsa Dalam Filem Fr0zen. Part Kanak-Kanak Itu Menyanyi Lagu Let It Go Buat Marsha Terhibur. Halah, Halah Nak Juga Jadi Elsa Ye !!

Filem Fr0zen menjadi fen0mena luar biasa ketika ditayangkan pada penghujung tahun 2013. Sebuah filem animasi komedi fantasi muzikal yang menjadi kegemaran bukan sahaja kepada golongan kanak-kanak malah turut digemari golongan dewasa.

Filem ini mengisahkan seorang puteri yang bernama Anna yang berani dalam sebuah perjalanan epik bersama-sama seorang lelaki gunung yang las4k bernama Krist0ff dan orang salji  dikenali sebagai 0laf. Mereka mencari kakaknya Elsa yang mempunyai kuasa ais yang menyebabkan kerajaannya berada dalam keadaan musim sejuk yang kekal.

Filem ini diteruskan dengan tayangan Fr0zen 2. Namun kali ini Fr0zen 2 kurang mendapat sambutan daripada yang sebelumnya. Dikatakan filem Frozen 2 hanya menarik dari aspek grafiknya sahaja berbanding jalan ceritanya yang sedikit b0san jika dibandingkan dengan filem yang pertama.

Namun begitu nama watak Fr0zen, Elsa dan Anna tetap meniti di bibir kanak-kanak. Ramai yang ingin menjadi puteri salju Elsa. Antaranya boleh dilihat pada perkongsian penyanyi Milan Londoh yang telah memuat naik sebuah video di laman Instagram miliknya yang sedang meny4kat seorang kanak-kanak perempuan.

Di bawah ini adalah  video IGTV  yang penuh dengan us1kan Marsha terhadap kanak-kanak perempuan tersebut. Jom tonton !!

View this post on Instagram

Dhiya Sabrina VS mommy Marsha

A post shared by Madrid Milan London (@marshamilan) on

Kanak-kanak itu tidak berpuas hati apabila Marsha mengatakan dirinya adalah Elsa. Dia juga ingin menjadi Elsa. Marsha menyakat lagi, sekiranya ingin menjadi Elsa, perlulah berambut panjang dan pandai menyanyikan lagu tema Fr0zen iaitu Let It Go. Kanak -kanak itu cuba menyanyi dan mengikat rambut seperti Elsa. Alahai comel sungguh gelagatnya.

Wah, semuanya nak jadi Elsa kan. Kuat betul pengaruh watak Elsa ni dalam diri kanak-kanak. Watak yang baik dan cantik selalu digemari kanak-kanak. Tidak hairanlah semua kanak-kanak ingin menjadi seperti puteri salju itu. Apa-apa pun semoga Marsha Milan Londoh dan adik comel tersebut ceria-ceria selalu hendaknya. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG  Marsha Milan

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..