” Siap g0ogle lagi tu, hahaha .. ” – Netizen

Rakan B0ngkar Pertemuan Pertama Dan Hadiah Pertama Wan Emir Buat Mira Filzah. Memang Terindah Betul Hadiah Tu !!

Kisah cinta pelakon Mira Filzah dan Wan Emir turut mendapat perhatian ramai. Manakan tidak, Mira ketika itu lebih gemar mendiamkan diri dari bercerita mengenai soal hati buat ramai ternanti-nanti benarkah pilihan hatinya adalah Wan Emir yang dijangkakan mereka.

Sedikit demi sedikit terb0ngkarnya kisah cinta dua merpati sejoli ini dicungk1l oleh peminat-peminat Mira Filzah. Des4s desus mengenai perkhabaran pernikahan mereka pada tahun ini turut diperkatakan. Akhirnya tuan badan sendiri telah mengumumkan bahawa 3 September 2020 adalah tarikh berlangsungnya majlis pernikahannya.

Tampil cantik dan kacak pada malam pernikahan, semestinya Mira dan Wan Emir mencur1 perhatian ramai. Rekaan khas oleh pereka fesyen terkenal tanah air, Rizman Ruzaini mendapat pujian daripada ramai. Alhamdulillah, segalanya dipermudahkan, Mira sah bergelar isteri kepada Wan Emir.

Semalam, telah berlangsungnya majlis resepsi Mira Filzah dan Wan Emir di Le Meridien, Putrajaya. Menerusi perkongsian di wanemirafilzah telah berkongsi satu video di mana rakan rapat Mira Filzah telah memb0ngkar pertemuan pertama kali Wan Emir dan Mira Filzah dan hadiah yang diberikan oleh Wan Emir kepada Mira.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Posting tersebut turut mendapat perhatian netizen yang memberikan tanda like dan em0ji ‘good’ . Ada satu komen netizen yang berbunyi ” Siap google lagi tu, hahaha.. “Amboi sahabat Mira tu siap g0ogle lagi yer sebab nak tahu siapa gerangan Emir tu.

Sejadah pemberian pertama kali Wan Emir buat Mira, memang menarik dan Islamik. Malah ianya adalah sesuatu yang tersirat buat Wan Emir untuk Mira Filzah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga ik4tan perkahwinan Wan Emir dan Mira Filzah kekal hingga ke akhir hayat. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG wanemirafilzah, inaijari

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..