” Shhhh Tok Babah sleep.. ” – Jojie Aminuddin

Jojie Aminuddin Kongsi Video Anaknya, Yang Maryam Sedang Bermain Piano. Namun Gelag4tnya Ketika Bermain Piano Sangat Menghiburkan. Comel Betul !!

Sering berkongsi gelag4t anak kecilnya di media sosial, buat ramai pasti terhibur akan gelag4t anak kepada kakak penyanyi Ella, Jojie. Sudah diketahui umum, Jojie telah mengambil seorang bayi perempuan pada beberapa tahun lalu untuk dijadikan anak angkatnya.

Nama diberi seindah rupa parasnya, iaitu Yang Maryam Syahrizal. Kini usia Yang Maryam telah pun 3 tahun. Melihat gayanya di hadapan kamera pasti buat ramai yang tersenyum kerana bukan sahaja memiliki raut wajah yang comel malah telat4hnya sangat mencuit hati.

Jojie atau nama sebenarnya Rozita Aminuddin merupakan orang yang penting dalam menguruskan perjalanan karier adiknya, Ella. Untuk rekod, Jojie telah mendirikan rumah tangga bersama seorang usahawan Syahrizal Ismail yang juga merupakan pengurus acara pada tahun 2015.

Hasil tinjauan di akaun Instagram milik Jojie, dia telah berkongsi satu video anaknya, Yang Maryam sedang bermain piano. Bijak betul Yang Maryam bermain piano. Namun ketika piano berbunyi, reaksi yang ditunjukkan oleh Yang Maryam sangat menghiburkan.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut memuji Yang Maryam yang kelihatan sangat comel ketika bermain piano itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Ya Allah.. Comel.. “

” Tak pernah tak comel.. “

” I love the way she acts and she’s so cute.. “

” Comeynya Yam.. “

” Cantik, comel.. Dah besar jdi miss universe ni.. “

” Hai maryam cute.. “

Alahai, comel jer dia main piano, part buat gaya suruh diam tu memang comel sangat. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Yang Maryam membesar dengan sihat, menjadi anak yang solehah yang sentiasa mendengar kata kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Jojie Aminuddin, Yang Maryam

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..