” Seronoknya tengok anak dan bapak ni.. ” – Salina Saibi

Adam Corrie Lee Kongsi Gambar Percutian Keluarga Dan Video Anaknya, Adam Fateh Lee Sedang Bermain Pasir Di Tepi Pantai, Tapi Kenapa Nampak Abah Yang Lagi Seronok Main Pasir Ni !!

Nama Adam Corrie Lee tidak perlu diperkenalkan lagi di persada seni tanahair, Corrie sangat terkenal dengan watak-watak antag0nis dalam setiap lakonannya tidak kira drama mahupun filem. Watak-watak antag0nis dan lagak aks1 yang dibawa oleh Corrie berjaya men1nggalkan kesan di hati peminat.

Sebelum menceburkan diri dalam bidang lakonan, Corrie merupakan seorang koreografer tarian. Corrie juga pernah muncul dalam iklan-iklan komersial dan pernah berlakon beberapa teater. Fasih bertutur berbahasa Melayu memudahkan Corrie untuk muncul dalam drama Melayu.

Pendakwah bebas ini telah mendirikan rumahtangga bersama pilihan hatinya yang bernama Fazema Binti Mohd Fuad. Menurut Corrie, Fazema merupakan cinta pandang pertamanya dan pasangan ini tidak mengambil masa yang lama membuat keputusan untuk mendirikan rumahtangga dan telah dikurniakan seorang cahayamata lelaki yang diberi nama Adam Fateh Lee.

Menjengah ke lamam instagram milik Adam Corrie kita dapat melihat keluarga kecil ini telah pergi bercuti ke Langkawi. Adam Corrie telah berkongsi videonya bersama Fateh sedang bermain pasir. Seperti biasa, wajah comel Fateh sentiasa mencur1 perhatian ramai.

Mari kita lihat telatah comel Fateh :

Lihat lagi gambar percutian Adam Corrie bersama keluarga di bawah ini :

( Klik KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian Adam Corrie ini mendapat pelbagai komen daripada peminat, antara komen-komen tersebut ialah :

” Seronoknya tengok anak dan bapak ni. Cepat la ajar fights terbang macam abang.. ” – Salina Saibi

” You such a loving father, Masya Allah comel nya adik Fateh suka dapat main pasir pantai.. “

” Comelnya Fateh. Looks like his mom.. The next dragon, boleh ganti ayah nanti.. “

” Amboi seronoknya Fateh main pasir ye. Moga Fateh membesar dengan baik menjadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan ibu ayah Aamiin.. “

” Sebiji muka mama Fateh. So cute Fateh.. Abang Corrie pun nampak suka main pasir hahahaha.. “

” Aiyyaaa ahboyyy aaaa manyak cuteee leyyy.. Bentuk muka sebijik mak tapi mata ikut abah.. “

” Suka tengok keluarga Fateh, Semoga sihat-sihat selalu. Aamiin ya Rabbal Alamin.. “

Alahaiii comel je Fateh main pasir yer, mesti Fateh seronok dapat bercuti bersama keluarga. Kami di Berita Kopak mendoakan agar Fateh membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan menjadi anak yang ssntiasa menyejukkan hati kedua ibubapa. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adam Corrie Lee

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..