” Seriouslah you buat semua sorang, ni baru betul supermom.. ” – Netizen

Shima Anuar Kongsi Video Projek Stay Home Dengan Menghias Dan Mengecat Halaman Luar Rumah Buat Ramai Kagum. Wah, Wanita Serba Boleh Ni !!

Shima Anuar merupakan seorang pelakon dan banyak membintangi drama dan filem tempatan. Antaranya ialah Cinta Si Wedding planner, Sha dan Shah dan Kenyalang I’m In Love. Antara filem lakonan Shima ialah H0spital dengan memegang watak sebagai Erin.

Meninjau ke akaun Instagram, Shima ada memuatnaik satu video yang memaparkan aktivitinya di rumah sempena PKP. Shima telah menghias dan mengecat halaman luar rumahnya untuk mengisi masa terluang duduk di rumah.

Apa yang menarik perhatian ialah segalanya dilakukan oleh Shima sendirian. Shima telah merekod video tersebut dari awal dia memulakan aktiviti tersebut sehingga kepada hasil akhirnya. Wah, memang Shima seorang wanita yang hebat.

Video yang berdurasi beberapa saat itu telah meraih lebih 82 ribu jumlah tontonan sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Nampak mudah sahaja apabila melihat Shima mengecat dan menghias namun sebenarnya ia amat memen4tkan.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji sikap rajin Shima yang rajin dan tidak mengenal erti penat. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Rajin betul lah dik.. amazing.. Kita siap upah org ngecat.. hebat kamu.. Hahahaha saka apa dlm badan tu eh dik. Semua bnd blh ni ad0iiii .. “

” Hebat mommy ni serba boleh salute la.. Serba boleh betul… Sil4p2 lama sgt pkp ni mau beli simen batu bata kayu renovate rumah sdr ni…. “

” Rajin nya mommy.. Ni baru btol┬▓ supermom.. Admire your perseverance .. ni tak reti dok diam ada je nak buat memang rajin.. “

” Apa yang shimaanuar tak boleh buat?? Bagi tahu sikit hahaha hebat lah mommy ni.. Serba boleh la you ni good job.. “

” Hebat laa… Harap sis pun rajin macam ni.. Wow seriouslah you buat semua sorang2.. Betul la…org kalau cantik…die auto serba boleh.. “

” Masak pandai. Buat bouquet pandai. Mengecat pandai. What else doh┬áhebat.. Nk tgk shima menjahit plak pasni.. “

” Btuah dpt isteri cmni.. cntik plak tu.. Dia ni kn…buat apa semua menjadi, masak apa semu sedap, adore betullll.. “

Jika anda mengikuti akaun Instagram Shima, banyak lagi aktiviti yang dikongsikan oleh Shima di rumah. Segalanya dilakukan oleh Shima sendiri. Shima sememangnya wanita serba boleh kerana boleh melakukan kerja-kerja yang las4k dan biasanya dilakukan oleh lelaki. Terbaiklah !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shima Anuar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan