” Ser4m sangat ni, apalah nasib kau Bil. Haha.. ” – Netizen

Video Nabil Ahmad Kena Makeup Dengan Isteri Dan Anak-Anaknya Masa Tidur Buat Peminat Terhibur. Ad0i Inilah Akibatnya Kalau Tidur Masa Jaga Anak. Terkebil-Kebil Nabil Bila Kena Gelak. Siap Tanya Filter Apa Tu. Lawak Lah, Haha !!

Meninjau akaun Instagram Nabil Zira, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Nabil sedang makan di rumah. Apa yang pel1k dan kelakar pada diri Nabil adalah wajahnya yang telahpun disolek oleh isteri dan anak-anak ketika Nabil tidur.

Nabil langsung tidak sedar yang wajahnya sudah disolek seperti badut. Dengan kening dilukis tebal dan hitam, blusher merah di pipi dan bibir merah dengan lipstik, tergelak Zira dan anak-anak melihat wajah Nabil.

Nabil pula masih mamai-mamai hanya tersenyum dan bertanya kenapa semua ketawa. Nabil ingatkan Zira dan anak-anak merakam wajahnya menggunakan filter Tik T0k haha. Ad0ilah Haji Bil, ini betul-betul original punya ‘ filter ‘.

Tulis Nabil di ruangan kapsyennya berbunyi ‘ Jangan pernah tidur bila time kau jaga anak. Bah4ya akan datang’ . Memang terkenalah Nabil kali ini dengan anak dan isterinya, siap ada shading lagi tepi pipi tu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Nabil ini telahoun meraih hampir 26 ribu likes sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Tahu pen4t buat TourERA, tapi kita jangan lal4i Bil haha. Filter ori by anak and bini haha.. “

” Tikt0klah tu, filter apa haha. Filter ori dia bagi tak payanh pakai filter f4ke haha. Siap ada shading tu.. “

” Haha filter apa tu kau tanya Bil. Kau tak tahu muka dah kena make up haha. Lawaklah muka.. “

” ‘Filter ape ?’ Bang bukan filter bang ni betul-betul haha. Nasib la bang Nabil, anak anak dah rancang, abang Nabil je lal4i haha.. “

” Ingat laki je lawak, tapi bini pun pandai buat lawak haha. Ni lah makan dia, tidur sangat time jaga anak haha.. Dia tanya filter apa wey, kes1annye haha.. “

” Dia tanya filter apa haha, kes1an. Tu original bil bukan filter, buat hal kau Bil haha. Teringat cerita sifu dan tongga.. “

” Ser4m sangat ni Nabil haha, apalah nasib kau Bil haha. Filter katanya, adeh sak1t perut gelak haha.. “

Kes1an Nabil tapi memang lawaklah apabila Nabil kena sakat dengan Zira dan anak-anak seperti ini. Macam badut sarkas pun ada solekan ni, haha. Apa-apa pun, semoga Nabil sekeluarga gembira dan berbahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabil Zira

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..