” Senangnya Rina tidur, macam budak sticker tu la cute.. ” – Netizen

Video Reaksi Dan Ekspresi Wajah Rina Ketika Ibunya, Maryam Youn Narae Sedang Asyik Mengikat Rambut Rina Buat Warganet Terhibur. Alahai Comelnya Rina, Last-Last Terlent0k Tidur. Baik Sangat Rina Ni !!

Sudah 7 bulan usia si kecil berdar4h kacukan Malaysia -Korea iaitu Rina. Anak kepada Maryam You Narae dan Ryzal Ibrahim ini mendapat perhatian daripada peminat dan ramai yang ger4m melihat wajah Rina yang comel serta suka tersenyum itu.

Bayi yang ceria, Rina seperti mommy dan daddynya yang happy go lucky selalu. Meninjau akaun Instagram Maryam You Narae, satu video telah dikongsikan yang memaparkan Maryam sedang menyiapkan Rina.

Maryam kelihatan mengikat dan membuat rambut tocang Rina. Kemas dan nampak cute Rina apabila disiapkan oleh Maryam. Rina yang sedang duduk di kerusinya kelihatan menahan mata kerana mengantuk apabila rambutnya dibelai-belai seperti itu.

Elok Maryam siap mengikat tocang Rina, sudah lena si kecil ini tidur. Terlent0k terus Rina, alahai mudah sangat Rina tidur. Tidak perlu didodoi dan ditep0k, Rina sudah pandai tidur sendiri. Senang mummy menjaga anak sebaik Rina ini.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, video oleh Maryam ini telahpun ditonton oleh lebih 164 ribu tontonan. Antara komen-komen warganet :

” Hahaha she sleeping while tying hair. How cute is that. Mengantok dia main rambut dia hehe.. “

” Ngantuk Rina, sedap orang main rambutnya. Alhamdulillah, Allah Maha Baik. Rina macam budak stiker, comel sangat.. “

” Kiut baby Rina, sampai tertidur. Halah budak ni, ger4mnya cute sangat. Punya nak tahan mata, tau tau dah tidur haha.. “

” Kena belai rambut terus lena haha. Alahai budak comel, tak banyak ragam, penuh dengan kecomelannya.. “

” Senangnya dia tidur, Rina suka diusik usik kepalanya lena terus. Comel anak beranak ni haha.. “

” Comel je dia lelap, sampai tertidur memang senang tidur Rina ni. Mengantuk sangat tu . Feelingnya omma ikatkn rambt, best lah tu.. “

” Macam budak sticker tu lah. Alaa sampai terlena Rina, budak baik ni. Diam je dia mummy ikat rambut.. “

Tak pernah tak comel lah baby Rina ini, memang budak baik dan tidak banyak ragam. Maryam pun tergelak sama tengok Rina sampai tertidur sendiri. Semoga terus membesar dengan sihat Rina dan menjadi anak solehah buat mummy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..