” Sempat lagi yer Cik Piya kita ni selepas bersalin pun kelakar.. ” – Netizen

Feeya Iskandar Kongsi Video Selepas Bersalin Buat Video Call Dengan Anak-Anaknya. Namun Kata-Kata Cik Piya Dalam Video Tersebut Buat Ramai Yang Terhibur. Yer Ke Tak Nak, Macam Tak Percaya Jer Kata-Kata Cik Piya Tu, Haha !!

Beberapa hari lalu, penyampai radio Feeya Iskandar telah berkongsi berita gembira di mana dirinya telah selamat bersalin cahaya mata ketiga iaitu seorang bayi lelaki. Perkhabaran tersebut dikongsikan sendiri oleh Feeya di akaun Instagram miliknya.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram, Feeya telah berkongsi video yang memaparkan dirinya yang baru sahaja bersalin. Dalam video tersebut, Feeya yang masih berada di atas katil sedang membuat video call kepada anak-anaknya.

Perkongsian video tersebut telah menarik perhatian ramai kerana kata-kata Feeya yang menyatakan bahawa dia tidak lagi mahu bersalin lagi selepas ini. Pada postingnya itu juga, sempat Fiya menulis bahawa dia pernah berkata sebegitu ketika bersalin kedua anak-anaknya sebelum ini.

Perkongsian oleh Feeya itu telah ditonton sebanyak dua ratus ribu lebih dan seratus komen daripada warga netizen sehingga kini. Memang mencuit hati melihat gaya Feeya ketika bercakap dengan anak-anaknya menerusi video call itu.

Tonton video tesebut di bawah ini :

Manakala di ruanga komen, rata-rata netizen terhibur dengan perkongsian oleh Feeya. Ada yang memberikan komen sudah terbiasa mendengar janji seperti itu dan menyatakan bahawa wanita memang tidak ser1k. Antara komen-komen netizen adalah :

” Sempat lagi yer Cik Piya Kita ni berlepas bersalin pun kelakar. Janji ,taubat bagai, tgk-tgk tahun depan masuk lagi, hehehe.. “

” Perempuan tak pernah ser1k, memang biasa lah ayat mcm ni keluar lepas bersalin atau masa sk1t bersalin, nanti rindu plk momen ni.. “

” Hahaha comel pulak aku tengok Feeya ni cakap, sempat lagi ha dia gelak. Tahniah Feeya dan suami atas kelahiran anak ketiga.. “

” Nurse yang dengar tu pun ketawa Fiya oi, yer2 jer tak nak dah, hahaha, memang kelakar aku tengok video ni.. “

” Wah sempat lagi pas bersalin video call, kalau saya mahunya tidur, sebab letih. Memang tabik spring lah.. “

” Ayat2 biasa para isteri kuar dr labour room. Tp 2-3 thn msk lagi, masa tu br fikir. Aduhai, tau sak1t, nak lg msk bilik ni.. “

 ” Time tu je tobat,  hilang je sak1t eh, rindu pulk dia mengandung. Tahniah Cik Piya dah selamat bersalin.. “

Patut ramai yang terhibur, tengok mim1k muka Feeya ketika bercakap pun kelakar, lagi-lagi dengar dia bercakap. Kami dari Berita Kopak mengucapkan tahniah buat Feeya atas kelahiran anak ketiganya dan selamat berpantang Feeya, semoga Feeya dan baby sentiasa dalam keadaan sihat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Feeya Iskandar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..