” Semp0t akak dibuatnya, ketawa tak henti-henti. Jauh betul terpes0ng ni Jayden.. ” – Netizen

Video Anak Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden Meminta Makan Buah Rambutan Raih Perhatian Warganet. Ad0i Mengekek Gelak Dengar Jebat Sebut Rambutan Tu. Lain Macam Betul, Hehe !!

Sebut sahaja nama Jebat Jayden, hero tunggal pelakon Sharnaaz Ahmad dan Noornabila ini memiliki peminatnya yang tersendiri. Menyambut ulangtahun kelahiran yang ke 4 tahun pada bulan Ogos yang lepas, Jebat semakin panjang akalnya.

Meninjau akaun Instagram Berita Kopak, telah dikongsikan satu video yang disiarkan daripada akaun Tik T0k niznm6 memaparkan gelagat Jebat ketika berada di rumah. Jebat yang berjalan menuju ke arah meja makan melihat buah-buahan tempatan yang tersedia di atas meja.

Ditanyakan oleh seseorang apakah yang diinginkannya, Jebat menjawab hendak buah ‘durian’. Tidak jelas suaranya, Jebat diminta mengulangi dan menunjukkan buah yang Jebat mahu. Tergelak besar wanita ini apabila Jebat menyebut ‘biji buah durian hutan’ sambil menunjuk buat rambutan.

Ad0ilah Jebat, entah apalah yang sama antara buah durian dengan rambutan ni. Buah durian berbulu ni Jebat, hehe. ‘ Duyan hutan ‘ pun boleh lah Jebat, nama baru untuk buat rambutan ni ye Jebat Jayden. Ada sahaja gelagat Jebat yang mencuit hati.

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih banyak likes daripada warganet dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Duyan hutan pun bolehlah Jebat haha. Cute je sebut rambutan, mana tak tergelak dengar duyan hutan.. “

” Comel sangatlah Jayden ni., ger4m tengok. Semput akak dibuatnya, ketawa tak henti-henti. Biji durian hutan jauh betul terpes0ng ni Jayden hahah.. “

” Duyan hutan ataupun rambutan haha. Ooo duyan hutan nama buah ni rupanya hahha.. lawaklah Jebat ni.. “

” Nama baru duyan hutan haha, duyan ada bulu macam rambut. Adui tak boleh tahan gelak lah dengan jebat ni.. “

” Ada juga buah durian hutan tapi macam rambut jer, hahaha. Duyan hutan pun bolehlah Jebat.. “

” Sabau jelah Jebat ni haha, baby nak buah duyan hutan adudu. Muka Bilal bila besar nanti.. “

” Comel je Jebat ni, rambutan nama baru ni Jebat Jayden haha. Pel1k dah buah apalah biji buah durian hutan hahah.. “

Seronok melihat gelagat Jebat. Pastinya peminat-peminat Jebat tidak jemu menonton video-video Jebat yang dimuatnaik oleh mummy, baba dan ahli keluarga yang lain. Teruskan berkongsi video si cilik kesayangan ramai ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Berita Kopak, IG Jebat Jayden, Tik T0k Niznm6

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..