” Semoga mendapat balas4n atas kejah4tan yang kau lakukan.. ” – Netizen

Nazim Othman K0ngsi Terima Mesej ‘Sump4han’ Daripada Netizen Gar4-Gar4 Watak Lakonannya Menerusi Drama ‘Bukan Gadis Biasa’. Woww !!  Sampai Macam Tu Sekali Yer Penonton Mar4h !!

Pasti ramai antara kita sudah menonton drama yang ditayangkan sekarang iaitu ‘ Bukan Gadis Biasa’  di sl0t Akasia Tv3. Drama arahan Azman “Jinggo” Haji Yahya, dibintangi oleh Ayda Jebat dan Remy Ishak ini membawakan jalan ceritanya yang lain dari yang lain.

Turut dibantu oleh barisan lakonan daripada pelakon-pelakon yang mempunyai bakat yang baik seperti Nazim Othman, Ozlynn Waty, Mas Khan, Sheila Rusly dan di sisi watak sampingan iaitu membariskan pelakon Lia Natalia, Ako Mustapha, Balkisyh Semundur Khan, Shajiry ,Zarul Husin Idzham Ismail dan rami lagi.

Drama ini turut memberikan imp4k kepada penonton apabila menontonnya. Kisah yang diadaptasi daripada novel 2019 bertajuk sama karya Liza Nur ini sebenarnya mampu membuat penonton akan terus menonton kerana jalan ceritanya yang dibawakan sangat baik dan tidak rugi jika menonton.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram pelakon Nazim Othman telah berkongsi satu mesej yang telah diterima olehnya daripada seseorang. Mesej tersebut ialah lu4han perasaan mar4h netizen itu dengan watak Nazim dalam drama ‘Bukan Gadis Biasa’ sehinggakan netizen itu turut memberi sump4han terhadap Nazim.

Jom baca perkongsian oleh Nazim di bawah ini :

Rata-rata barisan pelakon dalam drama itu telah terkesan dan terhibur dengan mesej tersebut dan selain mereka, rakan artis lain dan netizen turut memberikan komen tentang mesej yang telah di terima oleh Nazim itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Hahahaha.. Now Amir rasa apa yg Opah rasa hahahaha.. ” – Sheila Rusly

” Laaaa baru kena sket .. Dah tak bleh tido sampai saho.. ” – Jinggo

” Hahahahahaha sesuatu la .. ” – Jozlyn

” Hahaha ras4kan apa yg ku r4sa dulu.. “- Mona Allen

” Good jobbbb  maknanya watakmu menjadi . Hhahahaha lawak la dia punya ayat tu , hahhaha.. ” – Fasha Sandha

Hahaha… Em0sinya dia ni… Lakonan terlampau sampai la tu Nazimothman …. Tahniah… Hehehe.. “

Woww !! Memang dashy4t betul pen4ngan watak antag0n1s yang dibawkan oleh Nazim. Apa-apa pun, ianya hanya cerita, janganlah sampai menyump4h artis tu. Kami dari Berita Kopak mengucapkan tahniah buat Nazim dengan hasil lakonannya yang begitu baik. Semoga maju jaya selalu !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nazim Othman, Ayda Jebat

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..