” Semoga Mama dan Baba Jebat bersatu semula. Ameen.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Raya Bersama Sharnaaz Ahmad Dan Anak Mereka, Jebat Jayden, Netizen Teruja Melihat Gambar Mereka Bersama. Bahagia Sangat !!

Kakak kepada pengacara sensasi Neelofa, Noor Nabila bukan nama baru dan sering menjadi sebutan netizen. Isteri kepada pelakon Sharnaaz Ahmad dan juga ibu kepada Jebat Jeyden ini menjadi tumpuan ramai apatah lagi sekiranya perkongsiannya melibatkan anak comelnya itu.

Sempena Syawal yang datang, Nabila dan Sharnaaz telahpun memberi satu kej0tan buat semua peminat. Demi kebahagiaan Jebat, hubungan mereka yang ding1n dan khabarnya ret4k menanti bel4h dibu4ng jauh supaya Jebat merasai kasih sayang seperti sebuah keluarga yang sempurna.

Memilih untuk berdamai dan sama-sama menjaga putera kesayangan mereka ini, Syawal kali ini sangat bererti buat kedua-duanya. Pagi Syawal tahun 2020, mereka akhirnya menyambut raya bersama-sama. Jebat kelihatan sangat gembira dan ini memberi harapan pada peminat pasangan ini.

Menerusi akaun Instagram, Noor Nabila telah berkongsikan beberapa keping gambar sambutan Aidilfitri bersama keluarga tersayang. Apa yang menjadi perhatian netizen adalah gambar Sharnaaz yang turut sama ada bersama Nabila dan Jebat.

Jom baca perkongsian di  bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian ini meraih perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

“Semoga jodoh nabila & sharnazz berpanjangan, aamiin. Jebat comey dooh.. “

” Semoga mama dan baba jebat bersatu semula . Ameen.. “

” Awww enjoy your raya. Jebat nampak sangat happy. Loveeeee.. “

” Selamat hari raya mummy baba and jayden.. “

” Happy family alhamdulillah.. “

” Sending sooo much loves to this family.. “

Seronok melihat kegembiraan di wajah Jebat apabila dapat meraikan Syawal bersama Baba dan Mummy bersama. Moga harapan peminat untuk melihat Sharnaaz dan Nabila kembali bersama dimakbulkan Allah. Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk pasangan ini. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor nabila

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..