” Semoga ada sinar buat Wan Sharmila nanti.. ” – Netizen

Respon Wan Sharmila Mengenai ‘Siapa Lebih Selesa Hidup Bersedirian Lelaki Atau Wanita’ . Wah Tak Sangka Ini Jawapan Lala !!

Nama pelakon Wan Sharmila kini menjadi sebutan ramai. Manakan tidak, penampilannya menerusi drama 7 Hari Mncintaiku 2 telah menjadi perahatian. Berjaya membawa watak yang diberikan, ramai yang kagum bahawa Wan Sharmila ini mempunyai bakat yang sangat baik dalam bidang lakonan.

Mungkin sebelum ini, dia tidak menjadi tumpuan, namun meskipun sudah berakhir drama 7 Hari Mencintaiku 2 , populariti Wan Sharmila atau lebih dikenali sebagai Lala semakin melonjak naik. Jangan tak tahu,  Lala juga sering dijodohkan oleh peminat-peminatnya bersama pelakon Syazwan Zulkifly.

Gara-gara keserasian bersama ketika berlakon, hingga kini ramai yang mengharapkan Lala dan Syazwan akan ke jinjang pelamin. Namun, bagi Lala dan Syazwan, kedua-duanya menafikan bahawa mereka sedang bercinta dan hanya berkawan baik sahaja.

Menerusi perkongsian di akaun Instagram Fans Kpenqxlala, telah berkongsi satu sedutan video ketika Lala bersiaran langsung dalam rancangan Wanita Hari Ini. Topik yang dibincangkan adalah ‘Siapa lebih selesa hiduo sendirian lelaki atau wanita dan ini respon oleh Lala ketika ditanya tentang hal tersebut.

Ikuti perkongsian itu di bawah ini :

Perkongsian sedutan video itu turut menjadi perhatian para netizen. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Min.. Lala perlu teman hidup kate nyerrrr.. “

” Awal2 tu host tanye Lala mmg jenis berdikari ke ? Lala jwb “saya terpaksa berdikari. Belum ada org yg boleh buat sy tak berdikari” cam tu la lebih kurang lala ckp dia boleh hidup sendiri.. “

” Semoga ada sinar buat Wan Sharmila nanti.. “

” Nak mulakan hidup baru bukan mudah, lagi-lagi dah terbiasa hidup sendiri.. “

” Mungkin Lala belum bersedia lagi untuk mempunyai teman baru.. “

” Ikhlas jawapan dia, semoga Lala bertemu jodoh yang baik nanti.. “

Mungkin buat masa sekarang Lala belum bertemu yang sesuai dengan dirinya dia. Lagi pun, Lala pernah mendirikan rumah tangga dahulu dan perhubungan tersebut tidak kekal dan membuatkan Lala lebih berhati-hati dalam memilih pasangan hidup. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga suatu hari nanti Lala bertemu jodoh. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG kpenqxlala, Wan Sharmila

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..