” Sekarang dah boleh borak dengan Ainul. Respon dia tu ger4m je.. ” – Nurul Erwani

Video Terbaru Ainul Mardhiah Yang Sudah Pandai Memberi Respon Apabila Bapanya Bertanya Kepadanya. Alahai, Semakin Temb4m Dan Comel Sangat Ainul !!

Masihkah anda ingat dengan Ainul Mardhiah? Ainul dahulunya pernah tul4r di media sosial kerana mengh1dapi sejenis penyak1t k4nser ‘germ ce1l tum0r’ di bahagian mulut. Pender1t4annya mendapat perhatian seluruh rakyat Malaysia.

Atas keprihatinan rakyat Malaysia, Ainul telah diterbangkan ke United Kingdom untuk menjalani rawatan ketika dia berusia lapan bulan. Pembed4han membuang tum0r tersebut telah berjaya dilakukan oleh Dr. Amalina Che Bakri bersama teamnya.

Ini merupakan kejayaan yang amat membanggakan dan seluruh rakyat Malaysia bersyukur akhirnya Ainul sudah boleh menutup mulutnya. Pembed4han berkenaan berjaya membuang tum0r seberat 200 gram dari mulutnya dan Ainul makin sihat sehingga kini.

Menerusi akaun Instagram, video terbaru Ainul telah dikongsikan oleh ibunya, Nurul Erwani. Menurut ibu Ainul, Ainul sangat suka menonton kartun Omar dan Hana. Apabila bapanya bertanya kepada Ainul, respon Ainul sangat comel. Alahai ger4mnya !!

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen gembira melihat perkembangan Ainul. Antara komen-komen mereka :

” Bijak Ainul ye syg.. aunty slalu doakan Ainul moga sihat slalu ye syg. Bahagialah kamu dunia akhirat. Aamiin’ “

” Comelnya… pandai dia angguk… “

” Alaaa comelnya Ainul dah pandai respon! Angguk2 lahaiiii.. “

” Makin berisi nya ainul. Ger4m juga tgk dia.. “

” Ya Allah.. comelnya awakkk…. makin sihat ye dear… Alhamdulillah.. “

” Comelnya ya Allah… Bijak sgt.. Semoga jd ank solehah.. Bijak pandai.. “

” Comelnya Ainul. pandai awak.. “

” Alaaa… cutenye.. pandai… anguk nak tengok…. bijak dia Tu.. “

” Da bambam dah… Moga mmbesar dgn sihat syg.. “

” Comelnya Ainul. pandai dia angguk2. semoga dikurniakan kesihatan yg sangat baik. inshaAllah.. “

Alahai, ger4mnya tengok Ainul makin sihat dan bamb4m. Comel sangat. Pandai Ainul memberi respon sambil mengangguk-anggukkan kepalanya. Kami di Oh Kopak mendoakan semoga Ainul terus sihat dan membesar dengan bijak serta menjadi anak yang solehah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..